Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14230946 www.bgdnes.bg

ГРЪМ В РАЯ! Жената на Джизъса го изостави заради "Сървайвър", намери си друг

Гръм в рая! Любовната приказка между Благой Георгиев и съпругата номер 3 за Джизъса приключи!

За това разкри ексклузивно пред "България Днес" Полина, която сключи брак с бившия футболист през миналото лято. Двойката се венча на пищна церемония във Велинград.

Реклама

"Не съм с Благой. Реших го наскоро. Раздялата ни е напълно очаквана", каза пред вестника Полина.

Само преди седмица мацката отрече слухове, че е скъсала отношенията с мъжа си. Но ето че в навечерието на един от най-големите християнски празници - Великден, наистина изоставя Джизъса.
Съпругът на секси брюнетката все още не знае, че отново ще му се налага да се развежда. В момента Благой е в Доминикана, където е част от "Сървайвър". И няма как някой да го информира за раздялата с младата му булка.

"Допуснах грешка, че се ожених за него. Чудя се къде съм гледала", казва още Поли.

Пред близки приятелки хубавицата споделила, че е взела решението за окончателната раздяла след поведението на Благой в "Сървайвър" и най-вече поради факта, че той се застъпва за бившата си изгора, фолкпевицата Татяна.

По информация на "България Днес" май има и друга причина за раздялата. Твърди се, че Полина изоставя Благой заради друг, по-млад мъж. Тунингованата мадама обаче отрича да има човек, в когото да е влюбена в момента.

"Сама съм", казва Полина.

Според източници на медията ни знойната красавица е забила млад левент. Считаният за нов на Поли се казва Симеон Кочев. Той е и модел. Син е на световния и европейски шампион по борба Краси Кочев. Симеон също е тренирал борба и спортува активно. Наскоро двамата с Полина си пуснаха обща фотосесия, на която се прегръщат полуголи. След като снимките изтекоха, Симеон и Полина обявиха, че са участвали в нея като модели и между тях няма нищо общо.

Четете още

Жената на Благо изхвърли брачната халка и каза: "Сървайвър" ни раздели

Жената на Благо изхвърли брачната халка и каза: "Сървайвър" ни раздели

Жената на Благо: Все някой трябва да му пере гащите

Жената на Благо: Все някой трябва да му пере гащите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама