Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14240059 www.bgdnes.bg

Ергенката Дениз ненавижда бедни мъже

Щом няма пари, значи не е умен, казва мадамата 

Бедните мъже са отблъскващи за ергенката Дениз Хайрула!

Плеймейтката, която взе участие в първия сезон на риалити формата "Ергенът", явно предпочита по-заможни мъже с по-солидно благосъстояние. Това става ясно от отговори на еротичната моделка в социалните мрежи.

"Той щом е беден, значи не е умен, не е амбициозен, не иска да постигне нещо повече. Ако в момента е беден, но има амбиции, планове и мечти, не е отблъскващ, защото един ден ще бъде богат. Ако му харесва да си стои на това ниво и да повтаря "нямам пари, нямам пари, нямам пари" - ми много е отблъскващ", умува бившата изгора на покойния бохем Христо Сираков, останал в аналите на светските среди с прозвището си Ицо Стоте манекенки.

Реклама

По-паметливите помнят, че Сираков винаги се появяваше гладко избръснат на събития в хайлайф срeдите. Вероятно затова Дениз твърди, че не харесва мъже с дълги бради и те също са отблъскващи за нея.

По-рано Хайрула обясни, че никога не е правила секс за пари. Плеймейтката е категорична, че не продава тялото си срещу щедро заплащане.

Бившата на Сираков неведнъж е набеждавана за жена, която си изкарва прехраната с най-древната професия. Ала Дениз отрече това да е истина.

"Не съм компаньонка", споделя Хайрула, която завърши на второ място в миналото издание на "Ергенът".

В същото време Дениз сподели и пикантни подробности около личния си живот. Оказва се, че естествената красавица е изневерявала на свое гадже.

"Правила съм и секс за една нощ, но не защото след това са ме зарязвали, а просто не ми е харесало. И не съм повторила с този мъж отново", обясни Хайрула.

Дениз сподели и за суперскъп подарък, който получава. Дава й го бившо гадже.

"Един мъж ми подари кола. Разделихме се. И той каза, че си иска автомобила. Върнах му го. След час ми звънна. Каза, че колата е пред нас, а ключовете са в магазина до вкъщи. Била си моя", добави с усмивка на устата Хайрула.

Четете още

Дениз Хайрула в авантюра с Виктор след края на "Ергенът"

Дениз Хайрула в авантюра с Виктор след края на "Ергенът"

Дениз Хайрула: Не правя секс за пари

Дениз Хайрула: Не правя секс за пари

Дениз Хайрула с COVID

Дениз Хайрула с COVID

Дениз Хайрула недоволна от Кабо Верде
Дениз Хайрула недоволна от Кабо Верде

Дениз Хайрула недоволна от Кабо Верде

Реклама
Реклама
Реклама