Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14240677 www.bgdnes.bg

Певицата Теди Кацарова: В Италия Великден е по-евтин, отколкото в България!

Колкото и да са скъпи яйцата, не може без тях, казва Веселин Калановски

Великден е! Без значение от инфлации и деноминации, празникът идва и си отива. Както всяка година. Как и колко дълбоко бърка в джобовете ни, "България Днес" реши да разбере от популярните ни личности.

"Скоро бях в Рим и ви уверявам, че някои от нещата там са по-евтини, отколкото в България. Това е нереално!", диви се певицата Теди Кацарова. На нея и чешкия й приятел Ян им прави силно впечатление големият ръст на цените в последните две години у нас.

Реклама

"Не знам защо и какво се случи, но разликата е огромна! Как е възможно така рязко и за толкова кратък период всичко да поскъпне", добавя Теди, според която хората издъхват и за всички ще е много трудно да посрещат празници оттук нататък. "Не знам защо всички смятат, че щом сме артисти, сме милионери. И нас повишението ни засяга! А в сектора ни промяна в цените няма и не мисля, че е удачно", твърди дъщерята на Силвия Кацарова и пожелава за празника да сложим здравето си на преден план. "А парите все ще ги изкараме!"

"Скъпи - не скъпи, това е положението! Хубав празник е, не може човек да не купи яйца", казва актьорът Веселин Калановски, за когото традицията е по-важна от цените. "А и нямам намерение да боядисвам индустриални количества", пошегува се екранният Харизанов от нашумелия сериал на БНТ "Вина".

Актьорът заедно с жена си Жени, една от дъщерите си и нейния приятел е в: "Една барака в с. Емона, в която живея понякога, когато имам време. Тук е прекрасно и странно място. Години наред ние, виладжиите, го чистихме и подновихме старата му порутена църква. Сега възстановяваме манастир от средата на XIX век. Макар и рядко да има свещеник, всички се събираме за празника и обикаляме черквата, хапваме козунак, чукваме се с яйца. А местният ресторант прави обяд и го раздава на хората от селото. Изобщо стана си прекрасна традиция за всеки Великден", споделя Калановски от брега на морето и под зоркия поглед на сокол, кръжащ в същия миг над главата му.

Дядо Веско, който от броени дни е в тази си житейска роля с първородната си внучка Ева, пожелава да сме живи и здрави, "И да спре тази тъпа война и България да се оправи по пътя на разума, а не на национализма. А в личен план - работа, работа и пак работа, която вече ми носи само удоволствие. Пожелавам си и още внучета - при наличието на 4 деца надявам се да станат повече!", допълва Калановски.

Четете още

(Видео) Теди Кацарова се разголи, показва пищен бюст

(Видео) Теди Кацарова се разголи, показва пищен бюст

Теди Кацарова в чужбина за ЧРД

Теди Кацарова в чужбина за ЧРД

Теди Кацарова обикаля будистки храмове

Теди Кацарова обикаля будистки храмове

Певицата Теди Кацарова: Много е трудно да си детето на Силвия

Певицата Теди Кацарова: Много е трудно да си детето на Силвия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама