Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14243906 www.bgdnes.bg

Гръмна силиконът на Анита Мейзер, животът й е застрашен

Скандалната Анита Мейзер го закъса със здравето. Силиконът на варненката се е спукал и в момента трови организма й. 

След серия прегледи в Америка е станало ясно, че е наложителна спешна операция. Мейзер трябва да подмени или намали силикона си, тъй като в момента животът й е застрашен. 

Реклама

Изненадващо се оказа, че парадиращата с възможности мадама няма пари за това. Фаталната любителка на садо-мазото е без средства и затова отвори дарителска сметка, за да набере нужните й за операцията пари. Спешните средства, от които се нуждае, са $14 800.

Кампанията за набирането им е в популярната в Америка платформа - gofund.me. Именно там и разкри драматичните събития около нея, които застрашават живота й.

"На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към онези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и положение - написа Мейзер. -  Намирам се в много деликатна ситуация и не исках да я споделям публично, но нямам никакъв друг избор. Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен… Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение, в което осъзнавам, че не мога да се справя финансово с тази ситуация сама. Имам застраховка, която не покрива подобна интервенция,  не мога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит ... и трябва да се плати в кеш, money order и може би с карта напред, но не приемат чекове !!!

Няма изплащане, няма друга опция в моя случай!!!! - казвам го, защото всичко вече съм направила и проверила. Приятели, имам спешна нужда от вашата финансова помощ, казвам го открито, защото сега ми се налага за голямо съжаление. Знам, че е трудно да си представите, че нямам налични средства, но истината е, че дори не мога да депозирам $2000, с които да запазя час за операция, а разликата от $12800 трябва да се плати веднага след като ми се даде ден и час. Общата сума, от която имам спешна нужда, е $14.800. Нямам никакво време за чакане, но го правя, защото нямам друг избор за момента и може да си отида от този свят неразбрана от хора, които незнаят какъв риск е да се стои със спукан силикон, който токсикира всички органи от неизвестно време плюс мозъка и костите." 

Мейзер ракрива и как е разбрала за спукания силикон и последствията от това.  

"На 11/03/2023 бях в спешен кабинет, но нищо не казах публично, защото пак си ударих главата, беше ми много лошо, всичко пак ме болеше и ми правиха скенер - разкрива скандалната варненка. - Много ми прилоша и спрях да си почина на един частен паркинг и разтревожени менажерите са се обадили на полиция, а те от своя страна докараха линейка и ме натикаха насила в нея, но това е друга история с продължение… На 4/4/23 бях пак в спешен кабинет във Флорида, с неописуеми болки в гърдите, гърба, световъртеж, болки в корема, бъбреци и още и още, където слава на Бог установиха че имам - ruptured silicone, макар че са го описали - сейлин!

Токсикацията от силикона уврежда и мозъка и явно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания. Искрено вярвам в това. Всеки долар е в плюс и ако събера цялата сума веднага ще ме оперират, ако не - Господ да ми е на помощ. Искрено се надявам да разбирате сложността на моята ситуация. Срамувам се да призная, че всъщност вярвате или не докато пътувах из Флорида спях при приятели или в колата и получавах ваучери за храна и т.н. от разни заведения и бизнеси, с които правих бартер срещу реклама в Instagram, а те ме храниха и поиха, както се казва, безплатно. Ще говоря за това подробно някой ден, ако оживея …"

До момента Мейзер е събрала $520 от нужната сума в платформата.

Четете още

Анита Мейзер  гола на мотор

Анита Мейзер гола на мотор

Анита Мейзер в болница, наръфа я куче

Анита Мейзер в болница, наръфа я куче

Мейзер пише две книги

Мейзер пише две книги

Анита Мейзер глези бебе

Анита Мейзер глези бебе

Реклама
Реклама
Реклама