Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14253406 www.bgdnes.bg

ГОЛЯМА РАДОСТ! Камелия и Цветин подготвиха стая за бебето

Фолкпевицата се напила след третия си спонтанен аборт

Камелия и любимият й мъж Цветин, с когото се оказа, че от седем години имат официален брак, са подготвили стаята за бебето, научи "България днес". Момиченцето дари Камелия с радостта на майчинството на 52 години, но по-добре късно, отколкото никога.

"Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ", грее от щастие на снимката до леглото на новороденото Камелия. Изпълнителката на "Огън момиче" благодари на всеки, помогнал за раждането на "милото наше всичко", написа още в социалката си неостаряващата блондинка.

Реклама

Според публикации в медиите Камелия не е биологичната майка на бебето, но е записана като негов родител настойник.

През годините дотук певицата е била бременна няколко пъти, но не е успявала да задържи бебето заради спонтанни аборти.

"Искам да имам деца и, повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си", изповяда пред Мон Дьо преди две години русата амбиция.

"Загубила си три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко и ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам", зарече се още Камелия. Тогава тя не скри, че крахът на всяка бременност се посреща много трудно, с озлобление, с обвинения към близките.

"Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, очаквах близнаци. И си казах - за да се случи това нещо, или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред", сподели изпълнителката на "Луда по теб" навръх 50-ия си рожден ден.

Реклама

Още по-отдавна в предаването на Венета Райкова на Камелия пак й се наложи да коментира болезнената тема за децата.

"При мен е физиология. Стига донякъде плодът и спира да се развива", оплака се Камелия и уточни, че не стресът е причина за абортите й.

Първия път, когато преживяла загубата на нероденото си бебе, това й се отразило много зле. "Психиката ми рухна, паднах, плаках, затворих се, отказах се от всичко. Ненавиждах себе си, живота за няколко дни", призна певицата.

С помощта на Цветин успяла да преодолее тежкия момент. Последвал обаче втори неуспешен опит да се сдобие с потомство. Камелия научила, че е заченала, докато се връщала от морето. "И 20 дни по-късно вече плода го нямаше. Последния път, когато стана същото, просто се напих. Не плаках толкова много", разказа навремето тя.

Фолкзвездата е минала през всички процедури, които докторите предписват на дами с нейните проблеми, но медицината не й помогнала.

Четете още

(НОВИ СНИМКИ) Фолкпевицата Камелия ПОКАЗА бебето си и таткото Цветин

(НОВИ СНИМКИ) Фолкпевицата Камелия ПОКАЗА бебето си и таткото Цветин

Вижте какво каза фолкпевицата Рени за бебето на колежката си Камелия

Вижте какво каза фолкпевицата Рени за бебето на колежката си Камелия

Великденско чудо! Камелия стана майка на 52

Великденско чудо! Камелия стана майка на 52

Камелия вдига сватба!

Камелия вдига сватба!

Реклама
Реклама
Реклама