Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14254243 www.bgdnes.bg

Бум на великденски бебета, вижте кои известни родиха и забременяха на Възкресение Христово

Фолклорен дует се радва на първа рожба 

Лена е в четвъртия месец, а двойничката на Ни Ло скоро ражда 

Бум на великденски бебета и бременни в средите на хайлайфа и неговите сателити.

Дни преди Великден една от най-ярките жени на политическата сцена у нас - Лена Бориславова, обяви, че чака първородната си рожба. Младата дама е в 4-ия месец и се очаква да стане майка през септември, малко преди местните избори. Вероятно това е причината юристката да откаже депутатското си място в парламента и кандидатурата си за кмет на София.

На Възкресение Христово фолкпевицата Камелия мистериозно стана майка за пръв път. Точно на Великден щъркелът донесе бебето на 52-годишната изкусителка и съпруга й Цветин.

Реклама

На първородна рожба се радват и дует "Пирин". Седмици преди един от най-светлите празници на бял свят се появи тяхното великденско чудо Ясмина. Младите родители Радостина и Румен не спират да демонстрират щастието си и да радват почитателите си със семейни снимки, които споделят в социалните си мрежи.

В напреднала бременност е и двойничката на Ни Ло - Таня Дешева. Близо три години след финала на любовта й с фитнес инструктора Адриан Зурков от "София ден и нощ" чернокосата благоевградчанка забременя и скоро се очаква да роди. Таня ще дари друг мъж с момче. Красавицата крие кой е таткото, но вероятно избраникьт й е заможен човек, който не бива да излиза под прожекторите.

"В пролетен период съм. Изпращам зимата, качила съм две-три килца. Неслучайно на места се появи информация, че съм бременна. Сега е моментът да го кажа, че не съм. Ояли сме се с малко повечко месце и алкохол през зимата", коментира Деси Цонева слуховете по свой адрес, че чака бебе, но всъщност е дала свобода на килограмите си.

Четете още

(НОВИ СНИМКИ) Фолкпевицата Камелия ПОКАЗА бебето си и таткото Цветин

(НОВИ СНИМКИ) Фолкпевицата Камелия ПОКАЗА бебето си и таткото Цветин

Великденско чудо! Камелия стана майка на 52

Великденско чудо! Камелия стана майка на 52

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама