Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14260960 www.bgdnes.bg

Британски сериал показва оргиите на Слънчака, пияни младежи разказват за пиене и презервативи в курорта

Безразборният секс, евтиният алкохол и работата на полицаите разкрити в поредицата "Извънредно в Слънчев бряг" 

Британски сериал разказва за оргиите, евтиния алкохол и греховните изживявания в Слънчака.

Поредицата е кръстена "Извънредно в Слънчев бряг", а шест от епизодите вече могат да бъдат гледани на сайта на CHANNEL 4. Излъчването на сериала съвпада с огромен материал във вестник "Сън", където отново се припомня как британските младежи се счупват от секс и пиене в българския курорт срещу дребни суми.

Реклама

"20-годишните Холи и Деми се възползват от новата промоция - безплатно возене на атракция, ако се качат без горнище. Лицето на Деми е осеяно с белези, липсва й половината от преден зъб. "Направихме го, защото искахме да се разбием! Урокът е научен: Не давайте на никого да се качва да го носите на рамене, когато сте пияни, и определено не бягайте, защото ще трябва да платите много пари", четем в статията, която анонсира "Извънредно в Слънчев бряг". В поредица са показани още чисто гол пиян младеж в бар, девойки, които се опипват на дансинга, и пенсионер, който е толкова къркан, че не помни къде се намира хотелът му.

В поредицата е разказано за тежката работа на полицаите, които са командировани през лятото в Слънчака, както и тежките дежурства на пожарникари и лекари, които шият скъсани уши на пияни туристи. Има и охранители на дискотеки, които изнасят навън пияни британски младежи. Герои на сериала са и 19-годишният Оли, който още в първия си ден почивка е дал хилядарка за стриптийзьорки, както и две години по-големият Мейсън, който си е взел 20 презерватива за 10 дни и си търси българка за секс.

"Слънчев бряг е курорт с две лица. От една страна, природата е невероятна, плажът прекрасен, но в същото време има и престъпници, пияни хора и надрусани. През деня курортът е цветен - хората се забавляват, радват се на плажа. През нощта обаче централната част претърпява промяна, клубовете отварят, пълни се с хора, които нямат морал, има много алкохол и много наркотици. По мои наблюдения обичайният турист от Острова изглежда така - бледа кожа, леко пълен, носещ колкото се може по-малко дрехи, винаги шумен и нарисуван с татуировки", казва в лентата българската полицайка Десислава Горанова.

Четете още

Пускат шокиращ британски сериал за Слънчака! (ВИДЕО)

Пускат шокиращ британски сериал за Слънчака! (ВИДЕО)

Пиленцата от Монако пиукат на Слънчака

Пиленцата от Монако пиукат на Слънчака

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама