Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14269900 www.bgdnes.bg

Вижте с какво смени Мария Бакалова шопската салата

Холивудската звезда предпочита да се глези в чужбина 

Двамата с Валери не спират да пътуват, скоро отлитат на почивка в Майорка 

Мария Бакалова не е голяма фенка на родната кухня. Бакалова предпочита вместо шопска салата да хапва паеля. В което няма нищо лошо, защото всеки може да харесва каквото си иска.

"С Валери скоро заминаваме за Майорка и нямаме търпение да отидем там, за да се отядем на специалитети. Хубаво и вкусно е в България, но определено екзотичната храната в чужбина ни харесва повече", сподели пред познати в родния си град Бургас Мария Бакалова.

Реклама

Актрисата разкри, че няма търпение да замине в Испания, за да си почине от всички работни ангажименти и изяви. Бакалова и партньорът й Валери Григоров ще се отдадат на романтично пътуване, като се надяват да наситят сетивата си с много хубави емоции и вкусна храна.

Двамата влюбени не губят времето си и често пътуват. Наскоро бяха в Израел, като преди това разгледаха забележителностите във Франция, а по-рано отмаряха и по родните СПА курорти. 

Мария и Валери обявиха връзката си навръх Деня на влюбените - 14 февруари. Двойката се запознава на снимачната площадка в Гърция. Мария е част от голяма продукцията и играе една от главната роля, а Валери е каскадьор.

Припомняме, че Григоров е син на двукратната ни олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева. Двете Марии - Гроздева и Бакалова, вече се запознаха и са очаровани една от друга. 

След дългата и заслужена почивка Мария ще продължи да жъне успехи в Холивуд. Единствената българка, номинирана за "Оскар", ще е част от нова филмова лента, в която ще си партнира със Себастиан Стан. Актьорът доби популярност с ролята на Томи Лий от минипоредицата "Пам и Томи". Новият филм, в който ще участва нашенката, ще е шпионска комедия на "Парамаунт Пикчърс". Сценарият е на Джени Бикс, най-известна с работата си като телевизионен сценарист в сериала на HBO "Сексът и градът". 

За да продължат своята връзка, Бакалова и Григоров ще заминат заедно за Америка. Мария няма търпение да запознае всичките си приятелки зад океана с приятеля си. Валери също много се вълнувал, че ще бъде до любимата си и ще следи отблизо работата й. Освен това синът на Мария Гроздева ще разгърне таланта си и ще се пробва в няколко продукции, в които ще се изяви като каскадьор.

Четете още

Мария Бакалова взема гаджето в Америка

Мария Бакалова взема гаджето в Америка

Мария Бакалова пак ще покорява Холивуд, този път с шпионска комедия

Мария Бакалова пак ще покорява Холивуд, този път с шпионска комедия

Валери глези с палачинки Мария Бакалова

Валери глези с палачинки Мария Бакалова

Мария Бакалова и гаджето с поредна почивка в чужбина

Мария Бакалова и гаджето с поредна почивка в чужбина

Реклама
Реклама
Реклама