Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14300245 www.bgdnes.bg

Камелия - таз година люлка, догодина - булка

Камелия е най-възрастната попфолк певица в България, която става майка.

Изпълнителката гушва първородната си рожба на 52 години. Да има дете бе най-голямата мечта. Огнената блондинка я сбъдна навръх Великден, а в късния следобед на 16 април Камелия качи първа снимка с бебето в социалните мрежи.

“За нашето семейство е най-великият Великден. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, помогнал за раждането ти, мило наше всичко”, написа под фотоса с пеленачето певицата.

Реклама

Хиляди нейни почитатели честитиха щастието. Не бяха малко и коментарите, в които въпросът бе един - как певицата се е сдобила с бебето. Камелия не е спирала с редовните си участия из цялата страна, но никой не я е виждал с корем.

Напълно е възможно попфолк иконата да е осиновила първото си дете. Това може би подсказват и думите “благодаря на всеки помогнал”.

Камелия има здравословен проблем, който не позволява да роди. Певицата многократно е признавала, че усложнение при нея не е да забременее, а да износи плода. Това е причината през годините няколко пъти да преживее аборт.

Единия път дори е бременна с близнаци,

но малко преди рождения си ден е принудена да махне плода.

“Прекъсвала съм спонтанно три бременности. Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си казах - за да се случи това нещо, или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред”, каза преди 2 години Камелия в интервю по случай 50-ия си юбилей.

Вариантът с осиновяване на бебе е най-лесен за Камелия. Сурогатното майчинство в България е забранено, за разлика от много европейски страни.

Санкциите в родното законодателство са доста сериозни за всички замесени страни.

Реклама

Ако се разбере, че семейство плаща на жена да износи бебето им, това е наказуемо с лишаване от свобода от 1 до 6 години, както и с глоба от 5 хил. до 15 хил. лева.

Камелия едва ли би искала да има проблеми със закона още повече за нещо, за което мечтае цял живот. Певицата е доста популярна и веднага би се разчуло, ако се докаже, че тя и мъжът до нея плащат на сурогатна майка да износи бебето им.

На този етап Камелия отказва интервюта по темата,

като крие и пола на новороденото. Според едни то е момче, защото одеялцето на бебето е синьо на една от снимките. Засега певицата не е съобщила и името на детето.

Камелия е разказвала, че през годините е опитала какво ли не, за да роди наследник на любимия си Цветин: “Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се.”

Това, че е станала майка, е втората новина, свързана с изпълнителката на вечния хит “Залеза и зората”. На Цветница, седмица преди Великден, тя обяви, че с любимия си Цветин, с когото са заедно 25 години, тайно са сключили брак преди 7 години.

Церемонията била скромна. Двойката подписала в гражданското. Камелия обаче е категорична, че

иска голяма и пищна сватба, която двамата с Цветин да помнят цял живот

“Заради различни обстоятелства като пандемията, която ни развали плановете, все още не съм се виждала като булка. Тепърва предстои да организираме сватбата си”, призна наскоро пред в. “България Днес” талантливата певица, която бе и жури в “Гласът на България”.

Без никакво съмнение Камелия влиза в елитния клуб на най-секси мамчетата. Въпреки че е на 52 години, тя може да сложи в малкия си джоб много свои колежки, доста по-млади от нея.

Разбира се, за това роля имат и пластичните корекции, на които се подлага. Въпреки това

сексапилът и чарът на Камелия са признати от всички

Неслучайно корицата на “Плейбой” с изпълнителката е най-продаваният брой в историята на мъжкото списание в България. Горещите кадри, в които блондинката не оставя нищо на въображението, са заснети през 2007 г. Тя получава 9 хил. лв. хонорар, за да застане пред обектива на изданието чисто гола.

Певицата не е единствената в попфолк средите, която прибягва до осиновяване на дете. Първа е

една от пионерките в професията - Тони Дачева

През 2014 г. изпълнителката на “Бедни, но богати” се сдобива с момиченце. То е на няколко месеца, когато влиза за пръв път в дома .

Дачева кръщава бебето Виктория. Името избира с помощта на свои приятели. По това време легендата на попфолка е на 47 години.

“Кръстих я така, защото това е победа както за мен, така и за нея” (б.а. - от англ. Виктория е победа), обяснява Дачева.

От друга страна, се спира на това име, защото майка се казва Веска, а певицата иска дъщеря да носи първата буква от името на баба си.

Година преди да вземе бебето в дома си, Тони Дачева обяви решението си да осинови дете. Дълго време тя опитва да забременее, но без успех.

Тони никога не е криела желанието си да стане майка и открито е споделяла, че невъзможността да забременее е една от най-големите драми в живота .

Фолкизпълнителката имаше многогодишна връзка с бизнесмена Найден Милков, но докато бяха заедно, той отказваше да има друго дете, тъй като вече имал син от несполучлив брак.

След раздялата им певицата открито обяви, че е готова да стане родител, и подаде документи за осиновяване. В момента дъщерята е ученичка. Дачева се грижи сама за единственото си дете.

Кралят на попфолка - Азис, също отглежда бебе на стари години. Ромският славей има голяма дъщеря Рая. Момичето се ражда през 2007 г. Майка на наследничката на Азис е неговата най-добра приятелка - Гала.

Жената, която от години е сред най-близките хора до музиканта, се съгласява да му роди дете. В момента и двамата се грижат за нея. А Азис се опитва да скрие детето си от светските среди.

В публичното пространство има едва няколко снимки на Рая, която вече е в гимназията.

Той обаче иска да има голямо семейство. Преди година

Азис стана баща за втори път

Изненадващо за мнозина на 25 май 2022 г. изпълнителят на “Хабиби” обяви новината с кадър, на който държи в обятията си новородено момченце, наричайки го истинска благословия. Азис обаче запази в тайна името на детето, както и останалите подробности около раждането му.

Според непотвърдени спекулации той използва услугите на сурогатна майка, което у нас е незаконно, но не и в чужбина.

Много световни звезди стават родители именно по този начин, сред които Кристиано Роналдо, Филип Киркоров, Елтън Джон и други.

В началото на тази година Азис разкри в социалната мрежа, че ще става баща за 3-и път.

Навръх деня на родилната помощ, 20 януари, в емоционален пост звездата намеква, че чака още един наследник.

“Скоро отново ще ставам татко”, написа в мрежите хитовият изпълнител.

Коя е майката, Азис пази в тайна. От видеозона, с който звездата обяви новината, се вижда името на лекаря, който прави прегледа. Медикът видимо е чужденец, което още повече накланя везните към версията, че ромският славей вероятно е подписал договор с жена, която да му роди още едно дете в чужбина.

Реклама
Реклама
Реклама