Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14304030 www.bgdnes.bg

Араби полудяха по жената на Кристиано

Джорджина се съблече

Фенове на Роналдо от Близкия изток засипват със съобщения и коментари половинката му

Арабският свят полудя по жената на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо. Аржентинската красавица Джорджина Родригес реши да свали задръжките и се разголи за поредната си фотосесия. 

Реклама

Тя остана само по напращели бомби, които едва се събират в сутиена й. 29-годишната инфлуенсърка е облечена в прилепнал по нея бял панталон. Подобни провокативни кадри са нетипични за страните от Близкия изток. Очевидно обаче феновете на Кристиано нямат нищо против да се наслаждават на естествените форми на половинката му. В коментарите под публикацията на Джорджина в нейния инстаграм преобладават мнения, изписани с йероглифи на арабски език. Бърз превод показва, че привържениците в Саудитска Арабия, където Роналдо играе, точат лиги по Родригес. Тя е засипана и с безброй лични съобщения от араби. 

Наскоро Джорджина влезе в словесна престрелка с бившия си колега Пабло Боне. Двамата са работили заедно в голям моден магазин преди години и именно там красавицата се запознава с Кристиано. Войната започна след интервю на Боне, който директно я нарича "арогантна златотърсачка". Джорджина отговори на Пабло в социалните мрежи. "Това момче е страшно", написа приятелката на Кристиано, прикривайки лицето на Боне с нос на Пинокио. 

"Тя винаги търсеше бързия удар - казва за нея Пабло. - Движеше се в среда с много пари. Да, вярно е, че живееше в много беден и евтин апартамент, но винаги искаше да върви напред, винаги искаше да расте и когато срещна Кристиано, това беше нейната възможност за слава."

Четете още

Араби искат депортация на Роналдо

Араби искат депортация на Роналдо

Роналдо преспал с испанска актриса

Роналдо преспал с испанска актриса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама