Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14309538 www.bgdnes.bg

Прогнози на Световно и Европейско по футбол с Уинбет Виртуални advertorial icon

Виртуалните спортове са сред най-атрактивните разработки, които ще откриете в сайтовете за онлайн залози. От доста години те набират популярност и вече станаха неизменна част от предложенията на хазартните оператори. Водещите онлайн букмейкъри предлагат този продукт в своите сайтове. Сред тях е и онлайн платформата на Уинбет, където може да залагате по всяко време. Освен това събитията се предават с отлично качество и много добър стрийминг на анимациите. Видеата са придружени дори със звук, а за повечето от събитията има коментар на живо. Това допринася за повече положителни емоции сред залагащите.

Виртуалните спортове са компютърни симулации в различни спортове, а играчите ги проследяват през своите настолни компютри или мобилни устройства. Срещите обикновено приключват бързо, а резултатите от тях се генерират на случаен принцип. Компютърните битки са харесвани от залагащите, които търсят бързи печалби. Но трябва да се внимава със залозите, защото загубата на голяма сума пари също може да стане прекалено бързо. Потребителите имат възможност да залагат на отделен отбор, състезател или животно (при конни надбягвания или гонки с кучета). Залозите се правят по същия начин, както при спортните залози. Коефициентите за виртуални спортове също са високи. Има случаи, когато дори са по-високи, отколкото ставките на залози за Спорт.

В сайта на Winbet виртуалните спортове са в самостоятелна секция. Ние ще обърнем внимание на предложенията за залози на швейцарския провайдър Betradar. Сред тях попадат виртуални футбол, тенис, баскетбол, бейзбол, конни надбягвания и гонки с кучета. Към всяко едно виртуално събитие има статистика, а битките се провеждат буквално пред очите на играчите и зрителите.

Футболът е един от най-предпочитаните виртуални спортове за залози. При компютърните симулации могат да се правят прогнози на различни видове виртуални първенства. Сред предложенията са залози на виртуални мачове от Световно и Европейско първенство, Шампионска купа и League Mode. Мачовете се зареждат по всяко време на денонощието. За Уинбет Виртуални World Cup и Euro Cup са налични и много маркети за залози. Освен стандартните за Краен резултат, ще намерите още и за Брой голове Под/Над; Кой ще отбележи Първи гол; Двоен шанс; Точен резултат; Първо полувреме/Краен резултат; Хендикап и още много други опции. Към турнирите има и подробна статистика, временно класиране в групите и как са завършили двата отбора помежду си в последните 5 мача. В подсекцията „Програма“ пък има информация за предстоящите двубои и техния начален час. Играчите, които са пропуснали да наблюдават срещата, на която са заложили, могат да научат резултата от папката „Архив“. В нея се съхраняват данните на изминалите световни, европейски и други виртуални турнири. Виртуалните футболни мачове не са характерни с висока резултатност, но пък са привлекателни с високи коефициенти, осигурени от WINBET.

При виртуалния баскетбол срещите се провеждат на сезони, какъвто е принципът в баскетболните първенства. В анимираните видеа се показват само избрани моменти от мачовете. И тук играчите ще се наслаждават на много пазари за залози, сред които Краен победител, Хендикап, Брой точки, Печеливша разлика, Най-резултатна четвърт и други. Във виртуалния тенис се провеждат отделни срещи от турнири, като към всяка от тях има статистика. Интересното е, че доста често можете да попаднете на виртуален мач на корта на първата ни ракета Григор Димитров. И тук са включени множество маркети за залози - Краен победител, Победител в отделен сет, Брой геймове, Гейм Хендикап и редица други.

Бейзболът е друго виртуално предложение на Бетрадар. При него можете да правите залози на мачове от Мейджър Лийг Бейзбол на САЩ и Канада. Провайдърът е осигурил излъчване на най-интересните моменти от отделните срещи от шампионата. Виртуалният бейзбол няма да го намерите в много от другите сайтове за залози. Така че ако сте фен на този популярен спорт, платформата на winbet е правилното място да му се насладите.

Конните надбягвания и гонки с кучета са още едно бижу в раздела на Уинбет Виртуални. Играчите имат възможност да наблюдават картина от целите състезания, които са кратки. Могат да се правят залози на пазари, които са подобни на истинските.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама
Реклама
Реклама