Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14309752 www.bgdnes.bg

Топ 5 функции за спортни залози, които трябва да опитате advertorial icon

Бет365 е един от водещите хазартните оператори в световен мащаб. Онлайн сайтът на компанията предлага множество възможности за спортни залози. Те са придружени с редица полезни функции, които помагат на играчите при изграждането на техните залози. Достъп до всички тези функции потребителите ще имат след Bet365 регистрация, която става бързо и не отнема много време. Освен функциите за спортни залози, на българските потребители се предоставят още високи коефициенти, които са едни от най-добрите в онлайн сектора за залози. Букмейкърът предоставя и изобилие от пазари за различните спортни събития.

Брандът е и сред лидерите в онлайн казиното, като предлага най-новите слотове и игри с джакпоти. При някои от джакпотите се случва сумите да надвишават един милион долара, раздадени в печалби. В секцията няма да откриете бонус игри от типа на колело на изненадите, каквито се срещат при конкурентните сайтове за залози. Но пък за играчите има куп специални изненади за всеки ден от седмицата. Операторът е сред лидерите за спортни залози, като предлага много функции. Ето кои са Топ 5 от тях?

  • Кеш Аут (Cash Out) е сред най-търсените функции. Чрез нея играчите имат възможност да затворят залога във всеки един момент. Така могат да ограничат загубите, ако залогът им в развитие не е печеливш или пък да спечелят част от сумата в залога. Тази функция е достъпна за определени събития и пазари преди мач и На живо, както и за единични или множествени залози за много от спортовете. Букмейкърът предлага и още две разновидности - Частично Затваряне на залог и Автоматичен cash out. При частичното затваряне играчът избира сума, която получава като затворен залог, а остатъкът от залога се урежда според развитието на избраните селекции. При автоматичния кеш аут клиентът задава предварително определена стойност за своя залог и ако тя бъде достигната или надхвърлена, залогът се урежда автоматично и средствата се прехвърлят в сметката му.
  • Създай залог (Bet Builder) позволява на играчите да комбинират няколко пазара и да изградят желания от тях залог. Тази функция може да се използва за спортовете футбол, тенис, баскетбол, американски футбол, бейзбол и други. В залог от Бет Билдър могат да се включат максимум 12 пазара от един спорт. Избраните пазари може да са от най-популярните, като при добавянето на всяка нова селекция се променя коефициентът.
  • Промени залог е функция, която дава възможност играчите да разменят, добавят, премахват селекции или да увеличават своя залог в случаи на неуредени залози. Тази функция се предлага, ако cash out е достъпен за всички неуредени селекции от залога и крайният изход от залога все още не е определен. Така че дори някои селекции от множествения залог вече да са уредени, играчите имат възможност да използват промени залог. Имайте предвид, че когато променяте Вашия залог чрез функцията Промени залог, стойността на новия залог ще е равна на тази за Затвори залог.
  • Залози на живо са част от онлайн платформата на бет365. Над 90% от събитията могат да се проследят в реално време, което е допълнително удобство за почитателите на залози. Това разнообразие нарежда оператора сред водещите в сектора. Събитията се предават с анимирани схеми, които показват развитието на мачовете. Към тях има и подробна статистика. Освен това букмейкърът предоставя различни пазари за залози в реално време, като коефициентите за тях се променят постоянно.
  • Пряко предаване е още една от полезните бетинг функции. Тя позволява на играчите да гледат в реално време събитията, на които са заложили и да правят промени в своите залози. Гледането на спорт е достъпно през компютър, лаптоп или всяко друго мобилно устройство. Bet365 осигурява live streaming на мачове от топ първенствата и турнирите в Европа и света, както и на други спортни събития. Според условието, играчите трябва да имат средства в игралната си сметка или да са направили залог в последните 24 часа, за да могат да гледат спорт на живо.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

 

Реклама