Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14320461 www.bgdnes.bg

Илиана се обясни в любов на Наско за ЧРД: Обичам те и нищо друго няма значение!

Собственикът на "Левски" навършва 61 г. без големи купони

"Обичам те и нищо друго няма значение!" Това любовно послание дойде от Илиана Раева по случай рождения ден на нейния съпруг Наско Сираков. Собственикът на "Левски" чукна 61 години и получи стотици поздравления, но най-емоционалното бе това от неговата най-голяма опора в живота.

"ЧРД, Любов моя! Да си ми жив и здрав Бог да те пази!? Обичам те и нищо друго няма значение!", написа Илиана в социалните мрежи по повод празника на Наско. Босът на "Левски" този път не празнува шумно за разлика от 60-годишния си юбилей миналата пролет. Очаква се Сираков да отбележи рождения ден в семеен кръг с любимите си жени - Илиана, дъщерите Виолета, Славея и внучките.

Реклама

Сираков получи поздравления от "Левски", както и от БФС. "ПФК "Левски" поздравява Наско Сираков с празника и му пожелава крепко здраве, щастие, лични и професионални успехи и много бъдещи незабравими мигове с любимия отбор", написаха от "Подуяне". "БФС честити празника на Наско Сираков и му желае здраве, късмет и още по-големи успехи в бъдеще!", написаха от футболния съюз.

На Наско в момента едва ли му е до купон след поредните драми в "Левски". Клубът се разтресе отново след напускането на треньора Станимир Стоилов. Част от публиката обвини Сираков и грозно обижда легендата на "сините" по време на дербито с ЦСКА. Друга част от привържениците продължават да вярват на Наско, който се кълне, че ще успее да спаси "Левски".

Четете още

Илиана изригна: Наско не ходи с охрана!

Илиана изригна: Наско не ходи с охрана!

ВОЙНА в "Левски"! Любо Младежа нарече Илиана и Наско "гнусни"

ВОЙНА в "Левски"! Любо Младежа нарече Илиана и Наско "гнусни"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама