Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14322986 www.bgdnes.bg

Диджей Дамян РАЗМАЗА Куката

Филм с дуетната половинка на Галена разби конкуренцията в кината

Диджей Дамян размаза Куката!

Новият филм, в който участва дуетната половинка на Галена, детронира от първото място по боксофис лентата на Мариан Вълев - "Чалга".

От няколко седмици насам творението на Куката бе най-гледано в кината. Но след появата на големия екран на "Murda Boyz: Махленска класа" - актьорският дебют на диджей Дамян, това вече се промени. Лентата е история за приятелството на членове на рап групата - Боби, Георги и Марсо. Последният, чийто истинско име е Марсел Величко, бе кандидат за депутат. Това се случи за изборите през 2021 г.

Реклама

Само за миналия уикенд лентата с музиканта спечели 70 000 лева. Така филмът изпреварва значително "Чалга" на Вълев и 5-ия филм от поредицата за "Джон Уик".

Диджей Дамян играе една от ключовите роли в едноименния филм за скандалните рапъри Murda Boyz. Култовият музикант се превъплъщава умело в ролята на мафиота Кокала. За екранния персонаж на Дамян се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма.

"Той се държа като истински професионалист. Много точен и разбран в комуникацията с всички от екипа е", разказват колегите на Дамян от лентата.

"Филмът е супер. Гледайте го непременно, ще ви зареди и ще се забавлявате много", казва пък диджей Дамян, който веднага се похвали, че дебютът му в киното е суперуспешен.

Четете още

Гепиха профила на диджей Дамян
Гепиха профила на диджей Дамян

Гепиха профила на диджей Дамян

Дамян връща онлайн партитата
Дамян връща онлайн партитата

Дамян връща онлайн партитата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама