Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14336837 www.bgdnes.bg

Сексбомбата от "Хелс китчън" без гадже за бала

Фурията от "Хелс китчън" Цвети няма кавалер за бала. 18-годишната сладурана бе изгонена от шеф Виктор Ангелов малко преди големия финал. След по-малко от месец на Цветомира й предстои абитуриентския й бал.

"Вече съм набавила всичко за бала, без обувките и чантата. Роклята ми ще бъде розова, украсена с камъни и пера", разкри пред Гала мацката.

Реклама

Цветомира вече е истинска звезда в училището си, но и в цяла Враца, откъдето е родом.

"Когато се върнах в училище, всички много ми се зарадваха. Искаха да се снимат с мен. Във Враца всички ме разпознават и не съм срещала човек, който да ми каже нещо лошо. Дори кметът на града ме поздрави за представянето ми в предаването. Каза ми, че по принцип не гледа телевизия, но заради мен следял формата", довери още красавицата.

Тя се записва за риалити формата заради майка си.

"Един ден се прибрах след училище, а по телевизията вървеше рекламата за кастинга за предаването и тя ми каза: "Маме, запиши се за участие в предаването!“ Отвърнах й, че там ходят професионални готвачи от чужбина, такива от ресторанти със звезди "Мишлен“. Обаче тя ме контрира, че в рекламата търсят и "хоби-готвачи“. Съгласих се, защото бях сигурна, че никой няма да ме извика дори на кастинг. Когато ми се обадиха от предаването за първия кастинг, бях в училище. Колебаех се дали да отида, но в крайна сметка го направих. На втория кастинг готвихме пъдпъдък. Бях се притеснила много, защото не съм готвила такава птица преди. Но реших да я комбинирам с репички и мус от авокадо – все неща, които съм правила в училище", сподели Цвети.

Тя признава, че е плакала много, когато шеф Ангелов и нарежда да свали куртката. Цвети остана сред най-добрите и получи - черната куртка - знак, че е топ кулинар.

"Плаках много. Беше ми тъпо", казва още Цвети.

Четете още

Бойкот на шеф Ангелов заради изгонената Цвети

Бойкот на шеф Ангелов заради изгонената Цвети

ШОКИРАЩО! Врачанката Цвети от "Хелс китчън" с рекордно отслабване, разликата е много килограми

ШОКИРАЩО! Врачанката Цвети от "Хелс китчън" с рекордно отслабване, разликата е много килограми

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама