Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14341579 www.bgdnes.bg

Гаджето на Холанд продава в магазин

19-годишната Изабел е и футболистка

Наричат го Терминатор, головата машина на "Манчестър Сити", футболистът, който още в първия си сезон счупи доста рекорди и продължава да го прави - Ерлинг Холанд. Но малцина знаят коя е Изабел Хугсенг Йохансен. Защото в родния й норвежки град Брин тя е 19-годишна футболистка в местния женски отбор и продавачка в моден бутик на половин работен ден. Но всъщност красавицата е гаджето на Ерлинг, който за разлика от футболния терен е скромен и затворен в живота, пише "Сън".

В Брин и областта Изабел е смятана за може би най-красивото момиче, но и тя не си пада по светския живот, което е напълно нормално за местните жители. Според разкази на техни общи познати Ерлинг и Изабел се познават през целия си живот от академията на местния отбор. От него бъдещият футболен Терминатор едва 16-годишен преминава в "Мьолде", привлечен от легендата на "Манчестър Юнайтед" Оле-Гунар Солскяер, който тогава е треньор там. След това пътят му го отвежда в "Ред Бул", след това в "Борусия" (Дортмунд) и от там в "Сити".

Бившият треньор на Холанд Алфе Ингве Бернтсен признава, че той и Изабел са се познавали от деца, но чувствата им припламнали едва когато Ерлинг вече бил обещаваща звезда в тима на "Вестфален Щадион". За малко повече от две години, откогато датира връзката им, футболната двойка е била виждана заедно три пъти, но нито един от двамата никога не е бил засичан с друга компания. Въпреки че Изабел все още си продава дрехи в Брин и рита в местния отбор. "Тя често пътува при него и когато беше в Дортмунд, и сега до Манчестър, но и двамата никак не обичат публичността. При нас хората са такива - работят, не говорят много и не се фукат", казва Бернтсен.

Четете още

Жената на Линдельоф е №1 във Висшата лига

Жената на Линдельоф е №1 във Висшата лига

Холанд мечтае за 100% успеваемост

Холанд мечтае за 100% успеваемост

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама