Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14349258 www.bgdnes.bg

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Пуснала съм документите, делото започва през юни, допуснах грешка, че се омъжих за него

"Чакам Благо да се върне, за да подпише документите за развод. Всичко е готово, пуснала съм документите за развод в съда. Делото ще е юни месец." Това каза съпругата на Благо Джизъса - Поли, ексклузивно пред "България Днес".

Реклама

"Това не е никакъв пиар, абсолютната истина е! Искам развод от Благо! Просто той не е това, което очаквах. Разочарована съм от неговото поведение, това не е поведение на женен мъж. Аз не гледам "Сървайвър", но мои близки и познати постоянно ми пишат, че е близък с Татяна в шоуто, само я защитавал и тем подобни. Просто когато останах сама, прецених, че така ще е по-добре и занапред. Явно никога няма да се промени."

"Очаквам, че няма да е много доволен, когато се прибере и разбере, че искам да се разведа с него, но това е положението" , категорична е Полина.

Както "България Днес" писа, горещата мацка от известно време, откакто Джизъса замина за "Сървайвър", обмисля да се раздели с легендарния ни ексфутболист.

"Реших го наскоро. Раздялата ни е напълно очаквана", казва Поли.

Съпругът на секси брюнетката все още не знае, че отново ще му се налага да се развежда. В момента Благой Георгиев е в Доминикана, където бе част от "Сървайвър". Но както "България Днес" написа преди дни, Джизъса спечели формата и вече има достъп до мобилния си телефон, което означава, че ексфутболистът може да е чул, че го чакат документи за развод, които трябва да подпише.

"Допуснах грешка, че се ожених за него. Чудя се къде съм гледала. Той няма да се промени очевидно", категорична е младата Полина.

Реклама

Всичките слухове за раздялата на Благо и Поли тръгнаха, когато младата мацка си качи снимки в инстаграм профила, на които се вижда, че е свалила халката от ръката си. Впоследствие мацката отрече да иска раздяла с Благой Георгиев, каза, че това е само за да разбуни духове на феновете си заради постоянните въпроси, които й задават. Седмица по-късно пред "България Днес" ексклузивно Поли каза, че наистина е махнала брачната си халка и иска раздяла с ексфутболиста, само чака Благо да се върне.

Предстои да видим как ще реагира Джизъса, когато кацне на родна почва през месец май. Делото ще е през юни, това е около година след като двамата се венчаха.

 Стана леля

"Най-хубавият подарък, станах леля!", написа Поли под снимка на нея и племенничето й в инстаграм.

Полина гушна бебе. Братът на Джизъса направи красавицата леля. Бебето се роди миналия уикенд, а Поли сияе от щастие.

Четете още

ОБРАТ! Благо Джизъса смени партньорката, заедно е със Снежана Макавеева!

ОБРАТ! Благо Джизъса смени партньорката, заедно е със Снежана Макавеева!

Бившата на Благо гушна рожба

Бившата на Благо гушна рожба

Жената на Благой му написа писмо, че се развеждат

Жената на Благой му написа писмо, че се развеждат

ГЛАД! Благо Джизъса се стопи с 14 кг в "Сървайвър", кантарът показа нещо тревожно

ГЛАД! Благо Джизъса се стопи с 14 кг в "Сървайвър", кантарът показа нещо тревожно

Реклама
Реклама
Реклама