Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14349314 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова и Валери го правят в самолета

Натискат се и във въздуха 

Звездната двойка пали страстта, събира погледите на пътниците 

Само в самолета май още не го бяха правили, но се случи! Мария Бакалова и гаджето й предизвикват лек смут и ококорени погледи на останалите пътници в самолета, след като започват да се натискат и увековечават любовните ласки на хиляди метри над земята в снимки.

Най-одумваната светска двойка у нас преди две седмици замина за Холивуд, където актрисата живее и работи. Дългото презокеанско пътуване вероятно е повлияло и на двамата и ги е подтикнало към по-палави моменти, скрити от очите на земляните. Секси кадър публикува синът на олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, с когото Бакалова върти гореща любов от месеци насам.

Реклама

Валери Григоров-младши и звездата от филма "Борат 2" прехвърлиха страстите помежду им и в стилна фотосесия на тема Космос. Номинираната за "Оскар" и наследникът на Мария Гроздева позират пред обектива на един от най-добрите фотографи в Лос Анджелис.

Бакалова е със стилна рокля. Деколтето й е голямо и показва пищната й гръд. Валери пък е облечен в стилен костюм.

"До Луната", пише Бакалова под кадрите, а любимият й мъж я залива със сърца в социалната мрежа.

По-късно бургазлийката събра погледите на премиерата на световния хит "Пазители на галактиката 3". В лентата Бакалова озвучава руското куче космонавт Космо, което има телепатични сили.

На премиерата на филма Мария се появи на червения килим с ярка рокля, която веднага прикова вниманието на всички в залата. Редица фотографи направо се стичат да снимат родната звезда, която предизвика истински фурор с появата си на червения килим.

Нашенката не пропусна да се щракне с кучето, което озвучава в лентата.

"Радвам се, че имах възможността да работя по този проект. Всичко от първия от последния ден бе чудесно", каза пред репортерите Бакалова. След което с Валери не пропуснаха също да се нацелуват за спомен и от премиерата на лентата.

Четете още

Мария Бакалова блести на премиерата на световен хит

Мария Бакалова блести на премиерата на световен хит

Мария Бакалова и гаджето с уникална фотосесия в Холивуд

Мария Бакалова и гаджето с уникална фотосесия в Холивуд

Мария Бакалова с деколте до пъпа

Мария Бакалова с деколте до пъпа

Мария Бакалова взема гаджето в Америка

Мария Бакалова взема гаджето в Америка

Реклама
Реклама
Реклама