Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14349351 www.bgdnes.bg

Елена не сваля колието от Евгени. Вижте коя победи в "Ергенът"

Писателката постоянно е с бижуто в реалния живот 

Издава ли се като победителка в "Ергенът" писателката Елена? С наближаването на края на шоуто пловдивчанката все повече се приближава до сърцето на пианиста Евгени.

Според информация на "България Днес" именно тя е голямата победителка в хитовото риалити. Намек за това прави самата Елена, която в реалния живот не се разделя с диамантеното колие, което Ергенът й подари в предаването. Както е известно, снимките на шоуто са приключили отдавна, но участничките по договор нямат никакво право да издават подробности за това какво ще се случи до края.

Реклама

Въпросното колие предизвика минискандал между Евгени и Елена в предаването. Ергенът се разсърди на писателката, че не носи бижуто, и двамата проведоха емоционален разговор. Една от малкото естествени участнички в риалитито си е взела поука и в реалния живот е навсякъде с него. Това кара нейните приятели и колеги още повече да я заподозрат като победителка в шоуто.

Самата Елена засега успява да опази тайната, въпреки че дава знаци на победителка и изглежда по-щастлива от всякога след края на участието си в предаването. Тя загадъчно коментира отношенията си с Ергена и казва, че има "сливаща се нереалност и действителност".

"Само уязвимостта може да ни направи достойни да бъдем истински обичани. И диамантените сълзи", казва писателката.

Елена към момента е най-близка емоционално с Евгени, като нейната най-голяма конкуренция изглежда Валерия. Писателката и пианистът на няколко пъти размениха страстни целувки, като духовното и физическото привличане между двамата е очевидно.

Очаква се Ергенът да представи приятелката си на самостоятелния си концерт в Античния театър в Пловдив на 3 юни, а излъчването на предаването приключва на 19 май. Според упорити слухове Евгени дори се стяга за сватба с избраницата, като вече са уточнени почти всички детайли. Татуираната Елена пленява световноизвестния пианист още в първите дни в къщата в Бодрум, където се снима шоуто. "Искам да бъда господарка на твоя дом", наскоро призна в предаването Елена.

Четете още

Боряна с гореща изповед след отпадането от "Ергенът"

Боряна с гореща изповед след отпадането от "Ергенът"

Боряна била влюбена в Ергена, но не получи роза

Боряна била влюбена в Ергена, но не получи роза

Евгени изгони фолк изкушение от "Ергенът"

Евгени изгони фолк изкушение от "Ергенът"

Шок! Ергенът избягал от предаването, не издържал

Шок! Ергенът избягал от предаването, не издържал

Реклама
Реклама
Реклама