Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14354971 www.bgdnes.bg

Вижте коя е новата мацка на Икер Касияс

Бившият вратар и медицинската сестра заедно на Ибиса

Моделката Ана е новата тръпка на вратаря Икер Касияс, тръбят испанските клюкарски издания. Ана също така е и медицинска сестра в клиника по естетична хирургия.

Двамата са били заедно на романтичен уикенд на остров Ибиса според бдителни папараци. Как всъщност е станало разкритието - както повечето пъти напоследък, от снимка в социалните мрежи. Първо самият бивш футболист си пусна фотоси как тренира във фитнес, но без да уточнява къде. Малко по-късно самата Ана си пусна кадър във вана, като уточни, че е именно в Ибиса. Но в отражението на стъкло зад нея се вижда същият екип, с който тренира Икер. 

Реклама

Програма "Фиеста" успя да се свърже с Ана и попита за връзката й с Касияс: "Не мога да кажа дали съм с него, или не. Познаваме се от дълго време", отговаря хубавицата. Освен това тя е потвърдила, че не се среща с други момчета, а само с Икер. След настоятелно питане на водещия от програмата моделът, смеейки се, иска да омаловажи ситуацията: "Няма значение, ние сме приятели и това е." 

Касияс бе принуден да се раздели със съпругата си Сара Карбонеро, след като прекара инфаркт, а тя преживя борба с рак на яйчниците. Причина стана връзката на легендата на "Реал" (Мадрид) с българката Надя Александрова, която излезе наяве преди точно две години. "Не съм причина за тяхната раздяла. Отношенията им бяха обтегнати. Връзката им беше в криза. Отношенията ми с Икер не бяха само сексуални. Имахме доста силна емоционална връзка", откровена бе българката тогава.

След това в интимни отношения с бившия вратар се оказа актрисата Алехандра Ониева. 

Четете още

Карбонеро се нанесе при новия

Карбонеро се нанесе при новия

Касияс заби нова журналистка

Касияс заби нова журналистка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама