Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14381638 www.bgdnes.bg

Актрисата Хиба Абук атакува бившия: ПЕЧЕЛЯ повече пари от Хакими!

Продължават скандалите между звездата на ПСЖ и доскорошната му съпруга

Скандалите между доскорошните съпрузи Ашраф Хакими и Хиба Абук продължават с пълна сила. Звездата на ПСЖ и актрисата са в процес на развод и водят люти спорове за подялба на имоти и пари. Испанката бе нападната от фенове на мароканския футболист, които я наричат златотърсачка. "Смята брака за бизнес и това не е правилно. Държи се като дъщеря на бедуин със стадо", казва известният италиански инфлуенсър Алесандро Лекио.

"Когато започнахме връзката си, той нямаше пари", казва Хиба в отговор на обвиненията. Актрисата бе подкрепена от популярната журналистка Мария Патиньо. "Чувам поредица от коментари, които ме възмущават. Така че й пуснах съобщение, без изобщо да я познавам", казва Мария. Репортерката получава бърз отговор от Абук. "Това е мачо и женомразкият свят, в който живеем. Като се има предвид, че когато започнахме връзката, той не печелеше пари и бях по-известна от него. Искам да бъда дискретна, за да не се отрази утрешният ден на семейството ни. Вярвам в справедливостта и здравия разум, който е на моя страна.", казва актрисата. 

Хиба искаше да поеме половината от активите и състоянието на мароканския национал, но получи огромен удар. Оказа се, че получаващият 1 млн. евро на месец Хакими няма нищо на свое име, а прехвърлил всичките си пари и активи на името на майка си. Неговата бивша съпруга иска 10 млн. евро, а парижките й адвокати се готвят да заведат дело срещу мароканския футболист за измама и лошо управление на съвместното предприятие.

Четете още

Жената иска 10 млн. евро 
от неверния Ашраф Хакими

Жената иска 10 млн. евро от неверния Ашраф Хакими

Жената на Хакими прецакана след развода

Жената на Хакими прецакана след развода

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама