Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14390775 www.bgdnes.bg

Мъжемелачката Мелиса Сата съсипва от секс и тенисиста Матео Беретини

Мелиса Сата съсипва от секс и новия си мъж, тенисиста Матео Беретини, гласи мълвата сред феновете на спортиста. Затова се наложи самата манекенка да дава нарочно обяснение пред списание "Венити Феър". Не било така според нея.

По време на брака си с Кевин Принс-Боатенг Мелиса Сата беше обвинена за нараняванията на футболиста. Всичко започна, защото самата тя призна в телевизионно интервю, че са правили секс 7-8 пъти на ден. Сега историята се повтаря за моделката, която е сочена като причина за лошата форма на новото й гадже Матео Беретини. 

Реклама

"С бившия ми съпруг, който страдаше от болки в слабините, ме нападнаха, че сме правили твърде много секс и че това е причината за физическите му проблеми. Жалко, че на Матео контузията е на същото място като тази на Кевин през 2021 г. Но във всеки случай наистина ли трябва да отговарям на тези хора?", пита красавицата. 

"Винаги жените са тези, които отвличат вниманието на мъжете", разсъждава още тя по време на разговора.

Освен това Сата разкри как са се запознали с тенисиста: "В Маями, на вечеря с общи приятели. Говорихме, разменихме телефонни номера и оттам започнахме да поддържаме връзка. На следващия ден и двамата си тръгнахме. След това дойдоха хиляди чатове, които никога не свършваха", коментира мацето.

Мелиса се изпусна, че връзката й с Беретини съвсем не е нещо сериозно. Хищницата призна, че вече иска сериозна и спокойна връзка, без медийно внимание, което означава, че повече няма да се забърква със спортисти.

Четете още

Беретини бесен заради Мелиса

Беретини бесен заради Мелиса

Сата и Беретини се сгодиха

Сата и Беретини се сгодиха

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама