Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14407314 www.bgdnes.bg

Няма кой да коси ливадата на Гала

Въпреки че водещата предлага сериозна сума, не може да си намери работници

Няма кой да коси ливадата на Гала от "На кафе"! Самата водеща се оплаква и усилено търси труженици, които да вършат тая работа, обещава и добри пари, но няма желаещи. Това разказват пред "България Днес" виладжии в района на местността Щъркелово гнездо над язовир "Искър".

Популярен район за съботно-неделни занимания, някога издигнат главно от бунгала и леки постройки, "Щъркела" се превръща бавно, но сигурно в място за луксозно обитание, видя на място екип на вестника. Една от тези къщи е именно на някогашното "момиче на късмета", гальовно наречено от дългогодишните обитатели в местността "голямото бунгало". Всъщност къщата, макар и да е изградена наполовина от дървени панели, е доста луксозна, с което се хвали и самата Гала в социалните мрежи.

Реклама

Водещата и съпругът й Стефан са се постарали да си спретнат красиви градинки с цветя, капково напояване, дори са засадили рицин срещу къртици и сляпо куче, но дворът е голям. От там идва и един от проблемите. Макар и засаден с райграс, някой трябва да го поддържа с косене и събиране на тревата, плевене и други подобни дейности. За жалост в района всички са виладжии, а в няколкото обитаеми целогодишно къщи живеят хора, които не са закъсали за 50 лева, срещу които да косят чужди ливади. Гала и Стефан са готови да платят добре за услугата, но така и не могат да намерят желаещи. Близко село няма, а евентуални косачи са роми от Самоков, които искат освен заплащането на труда да получават и пари за бензин, за храна и други екстри, което се вижда скъпичко на известното семейство.

"Исках такава къща, на един етаж, с високи тавани и да изглежда по този начин - обяснява самата Гала във видео, което си пусна в социалните мрежи. - Точно така си я представях. Дворът не е голям, но има още много работа и грижи по него. Половината част на къщата е облицована с дърво, а другата е с камък" - обяснява водещата. Гала не пести кадри от красивото кътче, в което често ще се отдава оттук нататък на релакс и спокойствие.

Четете още

Стефан спасил Гала от тормоз

Стефан спасил Гала от тормоз

Гала дължи всичко на майка си

Гала дължи всичко на майка си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама