Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14415272 www.bgdnes.bg

Шакира се увърта на Том Круз

Певицата Шакира и холивудският екшън герой Том Круз са опасно близки! Двете звезди изненадващо се появиха заедно на състезанието от Формула 1 в Маями. Колумбийката изглежда вече не страда по бившия си Жерар Пике и сияеше в компанията на един от най-популярните актьори, който направи поредния си удар с продължението на култовия екшън "Топ гън".

Заради състезанието Круз е отказал поканата да присъства на коронацията на крал Чарлз III, а срещата му с Шакира се превърна в тема №1 на феновете на двете звезди. Те дълго разговаряха един с друг в една от ВИП ложите и това веднага предизвика вълна от коментари и бяха заподозрени като нова звездна двойка. Шакира пристигна на състезанието заедно със сина си Милан, който също се радваше на компанията на Том Круз. Певицата наскоро се премести в Маями заедно с двете си деца заради раздялата си с Пике. 46-годишната колумбийка вече е свободна, а от своя страна Том Круз също е необвързан. Актьорът има три бивши съпруги, като най-известната от тях е холивудската звезда Никол Кидман, с която бяха заедно в продължение на 11 години. За последно Круз имаше връзка с актрисата Хейли Атуел, която участва в продължението на "Топ гън", което се превърна в тотален касов хит. 

Реклама

От своя страна Шакира в последните месеци води война с новото гадже на Пике - 24-годишната Клара Чиа Марти. Колумбийката осмя Клара и бившия си с песен, която се превърна в тотален хит. От своя страна Клара нарича певицата "вещица в менопауза".

Преди няколко дни Шакира спечели първото отличие "Латиноамериканска жена на годината" и отново засегна темата за раздялата с Пике при награждаването си. "Най-важните уроци научих от други жени и за тях написах и изпях това, което изпях. Защото само една жена може да обича, докато е разкъсана на парчета; може да говори с най-брутална честност; може да пее с гняв; да танцува в екстаз и да бъде докарана до сълзи от емоции", каза Шакира.

Четете още

ЕКШЪН В МАЯМИ! Братът на Шакира наби Пике

ЕКШЪН В МАЯМИ! Братът на Шакира наби Пике

Шакира се крие на остров

Шакира се крие на остров

Шакира се сбогува с Барселона

Шакира се сбогува с Барселона

Нови тревоги за Шакира
Нови тревоги за Шакира

Нови тревоги за Шакира

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама