Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14425983 www.bgdnes.bg

Рачков щастлив БЕЗ ГАДЖЕ, получава по 50 есемеса на ден от ЗАГОРЕЛИ ФЕНКИ

Той пожела раздялата, казва бившата му Анита Димитрова

Сам съм, други няма, смее се актьорът, който получава по 50 есемеса на ден от загорели фенки

"Сам съм, други няма." Така се пошегува Димитър Рачков със "семейното" си положение, което е "разделен с бившата от няколко месеца". Актьорът явно се чувство повече от добре в настоящата ситуация.

Реклама

Топсмешникът водещ от "Като две капки вода" получава по 50 съобщения на ден от красиви, млади и загорели фенки, които искат да му станат гаджета, но той... така и не избира никоя.

"Хайде бе, намери си жена и Славка Калчева ще ти изпее "Бяла роза", подканя го другият талантлив "смешник" - Герасим Георгиев-Геро.

"То ако ставаше толкова бързо, щях вече да съм се оженил втори път, ама на...", отговаря Митко малко преди двамата да се качат на сцената като най-добрите водещи у нас в неделя.

Рачков се раздели с бившото си гадже Анита Димитрова малко след Нова година, но призна официално в началото на март.

"Да, вярно е, разделихме се с Анита! Хората се събират, после се разделят, но все пак животът продължава. Важното е да сме живи и здрави", коментира тогава водещият.

От своя страна секси плеймейтката Анита е категорична, че Рачков пръв е пожелал раздялата. Явно възрастовата разлика от цели 24 години е оказала влияние на отношенията им, както и несходството в характерите им.

Реклама

Веднага след като официално двамата са сложили край, Димитрова изтри всичките им общи снимки, докато Рачков не направи това.

Слухове твърдят, че везната да се разделят се наклонила, след като майката на Рачков му споделила, че не харесва "момичето му", както го наричала. По принцип Станка Рачкова била против "изкуствените" красавици и мечтаела синът й да си намери нормално, умно и грижовно момиче.

"Две звезди къде в едно семейство? Ако ще се жениш пак, да е за жена, която ще те подкрепя теб да успяваш, а не да гледа само как тя да изпъкне", споделяла с Рачков умната му майка. Най-вероятно думите й са хванали дикиш и Рачков търси поредната принцеса, с която да се чувства като принц.

Четете още

Шок! Рачков става певец, Криско му удря рамо

Шок! Рачков става певец, Криско му удря рамо

Рачков има Блатечки за старец

Рачков има Блатечки за старец

Реклама
Реклама
Реклама