Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14437338 www.bgdnes.bg

Станаха ясни имената на трите финалистки в "Ергенът"

На прага на най-важното решение в живота си, най-личният ерген Евгени Генчев си избра трите финалистки - Валерия, Елена и Микаела.

Той не скри, че се чувства изправен пред изключително труден избор. Следващата седмица ще трябва да избере с коя от тях ще задълбочи отношенията си и ще избере за своя спътница в реалния живот.

Реклама

Валерия, Елена и Микаела са трите дами, които стигнаха в заключителния етап от надпреварата за сърцето на пианиста, а коя от тях ще напусне имението последна с пръстен от Генчев, предстои да стане ясно точно след седмица в ефира на bTV.

"От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно и трите притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът не ми става труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум, дори сърцето", сподели Евгени броени дни преди да съобщи окончателното си решение.

В днешния епизод дамите се включиха във вълнуваща надпревара за сватбени снимки с Евгени, като за целта трябваше да вкарат булчински букет в гигантско сърце с малък процеп точно в средата.

Сватбената фотосесия се превърна в ожесточена битка за усамотение с Евгени, а най-точни се оказаха мерниците на Валерия и Елена. За разлика от тях, Поли не успя да вкара нито един букет през дупката и реши да се изхитри, като прескочи правилата и директно го набута вътре. След това претендентките трябваше да напишат сватбения си обет към Евгени, с който да изразят представите си за брачен съюз с него. Ето ги и тях:

"Евгени, това, което мога да ти обещая, е че ще поддържам доброто ти настроение и то без особено настроение, защото самата аз съм ходещо настроение. Това, което може би няма да мога да ти дам, е вкусно приготвена храна, тъй като не обичам да готвя", съчини в типичния си стил Поли, която чете директно от черновата си.

Реклама

"Ако ме попиташ какъв е звукът на бъдещето, ще изчакам до следобедните ни сиести, за да чуеш детски глъч, резониращ в гърдите ни. Ако ме помолиш да те утеша, ще ти напомня за крилете на Икар, понесен към слънцето в мечтите ни. Ще съм до теб, за да те нося, ако паднеш. Ако ме попиташ къде искам да ме отведеш, ще ти напомня, че лодка е любовта. Ще вдигнем заедно котвата - солта на океана да се наслои в къдриците ти", написа Елена.

"Евгени, може би е случайност, или пък съдба, но е факт, че аз съм тук, а ти си пред мен. Това лудо приключение, което разби дори и най-необикновените ми мечти, е началото на нашето невероятно бъдеще. Знам, че домът ни би кънтял от смях и закачки, представям си дори как те водя на село при баба ми дядо ми и ти правят шупла, докато ти разправят какъв късметлия си. Ще ме взимаш с теб по турнета и ще ти подарявам роза след всеки концерт", гласеше брачния обед на Микаела.

"Евгени, заклевам се да бъда до теб в добро и лошо, в здраве и болест, радост и тъга, докато смъртта ни раздели. Заклевам се, че ще бъда твоя любима, твоят най-добър приятел и човек, на когото ще можеш да се облегнеш винаги, когато имаш нужда. Заклевам се, че ще те обичам такъв, какъвто си - както сега, така и когато буйните ти къдрици вече побелеят", посвети се Валерия в обета си.

И трите момичета смятат, че Евгени е мъжът на живота им.

"Нашата история с Евгени започна от самото начало. Наистина го усещам като любов от пръв поглед, на която трябваше малко време. Евгени е първият човек, който успява да ме накара да се отпусна дотолкова с мъж. Провокира в мен такива чувства, каквито досега никой не е провокирал. Той е моят човек!", категорична е Валерия.

"Евгени е винаги много нежен и галантен с мен. В същото време знае точно кои бутони да натисне, за да изкара всички емоции от душата ми. Чувствам се спокойна и сигурна в неговите ръце и той не спира да ми показва, че мога да му имам доверие. Той наистина е човек, с когото бих изградила едно уникално бъдеще", споделя Микаела на крачка от финала.

"Евгени е много специален за мен, защото аз не съм се чувствала така никога. Не съм виждала такъв мъж, не съм комуникирала с такъв човек никога. Той е отражение на всичко, за което съм си мислила и дори тайно съм се надявала. Просто знам, че искам да е мой спътник! Аз съм си мечтала за този човек и всичко до тук е водило до този момент", не скри надеждите си Елена, че с Евгени имат общо бъдеще.

Четете още

Ирина Карабаджак аут от "Ергенът" на крачка от финала!

Ирина Карабаджак аут от "Ергенът" на крачка от финала!

АБСОЛЮТЕН РЕКОРД ПО ЦЕЛУВКИ В "ЕРГЕНЪТ"! Евгени ГО НАПРАВИ над 30 пъти!

АБСОЛЮТЕН РЕКОРД ПО ЦЕЛУВКИ В "ЕРГЕНЪТ"! Евгени ГО НАПРАВИ над 30 пъти!

Реклама
Реклама
Реклама