Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14484289 www.bgdnes.bg

Жената на Краси Радков: Не искаме синът ни да става актьор

Водещата на риалити шоуто "Един за друг" Станислава Ганчева разкри любопитни подробности за своето семейство. Тя и нейният съпруг Краси Радков не са съгласни синът им Теодор да поема по техните стъпки и да се занимава с актьорство.

"Много ми е трудно да го удържам от артистизма, който напира в него. И двамата с баща му не бихме искали той да се занимава с това. Разбира се, че ще го поощрим, ако той избере това. Развил е способности винаги да може да се измъква, което довежда мен и баща си до усмивка. А като се усмихне, няма как да му се скараш", призна Ганчева в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

Реклама

"Родителите успяват да ме отменят от задълженията, особено когато има дете вкъщи. Обичам да илизам с приятели. Винаги съм харесвала да научавам историите на хората, това ме привлече и в "Един за друг". Това са различни човешки истории", каза още жената на Краси Радков. Големият финал на шоуто е утре вечер.

Синът им се ражда през лятото на 2018 година и скоро ще навърши 5.

"Теодор е много дълго чакано дете, винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но Краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор – божи дар", признавала е Станислава. В момента тя участва в постановката "Възкръсналия".

Четете още

Любимец на Краси Радков си тръгна от "Един за друг"

Любимец на Краси Радков си тръгна от "Един за друг"

Краси Радков на кафе с Малкото коте

Краси Радков на кафе с Малкото коте

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама