Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14489833 www.bgdnes.bg

ДРАМА НА ФИНАЛА! Майката на Ергенът ПОСЕЧЕ Валерия: Ти ще си на второ място, след мен!

Търкания между Светла и Валерия белязват финала!

"Ти ще си на второ място, след мен! Как би реагирала на това? Аз ще съм на първо място винаги!" С тези думи Светла закова Валерия, която категорично не се хареса на майката на "Ергенът".

Сякаш Светата инквизиция се появи в "Ергенът" и разпъна на кръст Валерия. Още преди да излезнат на четири очи Светла и Валерия, нещата хич не вървяха добре, особено след като Валерия заговори за любовта на своя живот - кучетата и приюта си!

Реклама

"Най-голямата любов в моя живот е приюта ми!" Това изказване закова Валерия пред родителите й. А след като каза, че е пренебрегнала живота си заради беззащитните животни, Светла и Танко вече не знаеха къде са попаднали.

Според майката на Евгени Валерия никога няма да може да съчетае приюта, семейството, децата и да обръща внимание на сина й.
Разпита продължи с това какви имена би избрала Валерия и по точно дали биха кръстили дъщеря си, ако имат такава на майката на Евгени, а именно Светла. 

"Не, не бих се съобразила с това! Няма как някои да ми каже как да се казва детето ми. Всяко дете трябва да си има собствено име. Не бих кръстила дъщеря си Светла.! Това вече беше края на и без това измъчения разговор между Светла и веганката, която се бори за сърцето на Евгени.

"От това, което чух за Валерия, смятам, че е много упорит човек. Когато постигне целта си, а това в момента си ти, ще последва друга, нова цел. С такава жена се живее трудно.", каза Танко на сина си "Ергенът" секудни преди да се запознае с Валерия. Предубеждения или не, нещата не тръгнаха на добре, ама хич! Нещата не минаха по този начин със сочената за победителка Елена, но пак имаше разпит за внуци и имена от страна на Светла.

Майката на Евгени подпука Елена за внуци, секудни след като се запознаха! Даже двете жени обсъдиха и имена.

" Ние сме големи традиционалисти, големият ни син си кръсти двете деца на нас! Би ли кръстила детето си Светла?, почти затапи Елена, но татуираната мацка се измъкна и каза, че като стигнат до там ще го мислят, но името Светла е много хубаво. После съвсем на време каза, че според нея истинските мъже стават такива заради майките си и успя да завладее сърцето и на майката Светла. 

Реклама

След това, когато Танко си говори с Елена й каза, че е най-важно да следва сърцето си, както тя, така и Евгени.

Светла пък каза на сина си, че Елена й допада и за пръв път изпитва щастието да чуе някое момиче да й каже, че е влюбена в сина й. Танко смята, че Елена има съдържание, а Светла мисли, че мацката е искрена в чуствата си към сина й.  

Бащата е на мнение, че не могат да се дават напътсвия за това, коя трябва да избере Евгени. "Това е нещо, което се усеща, не е нещо, което може да ти кажем или да ти помогнем. Ти си усещаш най-добре. Но няма как да обичаш две жени еднакво. Винаги ще обичаш едната повече, поне аз така смятам. Ще разбереш, когато избираш.", каза мъдро Танко.

Четете още

Девствената ергенка Елвира вдига сватба

Девствената ергенка Елвира вдига сватба

Мама съветва Ергенът Евгени коя мацка да избере

Мама съветва Ергенът Евгени коя мацка да избере

Реклама
Реклама
Реклама