Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14491983 www.bgdnes.bg

Кои са най-предпочитаните bwin бонус предложения? advertorial icon

Bwin е един от най-популярните букмейкъри в Европа и е партньор на УЕФА, което го прави особено авторитетен. Сайтът за залози е лицензиран в България и родните играчи могат да играят напълно легално в него. Интересен факт е, че Bwin имат множество бонус предложения, като някои от тях са изключително популярни. Кои са предпочитаните оферти, ще прочетете по-долу.

Бонус оферта за първи депозит в Bwin

Най-голямо внимание получава началният bwin бонус, който дава 100% върху депозита до 222 лева. Този бонус важи за спортните залози в букмейкърския сайт и не може да се използва за другите секции. Промоцията е валидна за клиенти, които направят първа регистрация в онлайн платформата и депозират средства в сметката си. Така те ще могат да усвоят началния бонус.

Тук трябва да се има предвид, че бонусът подлежи на разиграване. Правилото е да заложите 5 пъти бонус сумата и тази на депозита на спортни състезания. В разиграването влизат както печелившите, така и губещите залози. Общо взето правилото за превъртане на спортния бонус не е трудно, стига да играете редовно в Биуин. Срокът, в който трябва да се вместите, е до 30 дни.

Все повече играчи, които харесват спортни залози, се възползват от тази гореща оферта. Тя все още е налична в сайта на Bwin, но е възможно да бъде променена с течение на времето, тъй че гледайте актуалните предложения в промо секцията и изберете най-подходящите за нуждите ви.

50 лева безплатен залог за нови клиенти

Това е още едно поощрение за новите клиенти на Bwin. За да се възползвате от предложението, е нужно да се регистрирате от сайта на Efirbet.bg и да депозирате минимум 10 лева. Така ще получите още 50 лв. под формата на безплатен залог, който можете да поставите на спортни събития. Тук най-хубавото е, че печалбите, не подлежат на разиграване и може да си ги изтеглите.

Безплатният залог е валиден до 15 дни, след като сте се регистрирали в Bwin чрез сайта, който ви посочихме. Получената бонус сума, може да бъде използвана за единичен залог, но не и за права колонка. Ето защо, ако искате да използвате офертата, е нужно да се съобразите с условията.

Price Boost промоция в сайта на Bwin

Офертата Price Boost ви дава по-високи коефициенти за залози на спортни състезания. Ежедневно букмейкърът предлага избрани пазари за различните мачове, с по-високи ставки, за да можете да спечелите повече пари. Влизайки в сайта на Биуин ще видите секция „Price Boost”, в която са поставени състезания с редуциран марж. По този начин ще стигнете до най-високите стойности.

Това е още една промоция, която печели симпатиите на повечето залагащи на спорт в Bwin. Разбира се, портфолиото с поощрения за клиентите не свършва с това предложение, тъй като има още много интересни хрумвания. Те включват бонуси за казино секцията и покер раздела. Всички тях можете да видите в категорията с промоции, директно в официалния сайт на Bwin.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама
Реклама
Реклама