Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14492083 www.bgdnes.bg

Къде са “подводните камъни“ при регистрация в сайт за залози? advertorial icon

Регистрацията в сайт за залози е задължителна процедура, която се характеризира с посочването на лични данни. По този начин потребителите доказват, че имат навършени 18 години и съответно могат да играят на хазартните игри. Много хора се опитват да манипулират сайтовете, като оставят фалшиви данни, но по-късно измамите се разкриват. За какво трябва да внимавате, когато се регистрирате в бетинг сайт и какви неща не бива да правите, ще научите от тази наша публикация.

Какво е регистрация в сайт за залози?

За да дадем добро обяснение взимаме пример с Bwin регистрация, като това е онлайн платформа за залози на спорт и казино игри. Регистрацията представлява отваряне на игрална сметка, с която имате право да залагате истински пари и да получавате печалби. Основното правило тук, е да сте пълнолетни, тоест да имате навършени 18 години. Ако сте под тази възраст не можете да отворите акаунт и да играете. Как обаче да преминете през регистрацията, ще пишем подробно по-долу.

За начало, е необходимо да отворите регистрационния формуляр. Това става, след като натиснете бутона „Регистрация“ и ви се зареди специална форма, в която вписвате потребителски и лични данни. Вие трябва да посочите вашите три имена, дата на раждане, ЕГН, адрес, имейл, потребителско име и парола. Всички тези полета са задължителни и трябва да се попълнят от вас.

В никакъв случай не бива да се лъже с личните данни. Те трябва да са същите, каквито се намират във вашия документ за самоличност. Имайте предвид, че на по-късен етап, ще се наложи да докажете произхода на данните, като преминете специалната процедура по верификация.

Попълнете коректно формата за регистрация

За да се възползвате от всички предимства на платформата, е нужно да попълните коректно формата за регистрация. В следващия момент ще ви поискат верификация, като при нея прилагате файл с двустранна снимка на документ за самоличност, а в някои случаи и на банкова карта и документ за платена битова сметка. По този начин операторът ще се увери, че посочените данни по време на регистрацията принадлежат на вас. Ако излъжете ще ви откажат верификацията.

В случай че не одобрят вашата верификация, то тогава няма да можете да изтеглите печалбите си от сайта. Да, вие ще може да депозирате средства, но дойде ли момент за теглене, ще получите отказ. Ето защо, в никакъв случай не бива да се правят измами с лични данни при регистрацията.

Как да се регистрираме в сайт за залози?

Самата регистрация не е сложна, ако попълните всичко коректно. Просто намирате бутон „Регистрация“ или „Нов клиент“, натискате го и започвате да попълвате формата. Това може да стане от вашия компютър или чрез мобилен достъп чрез смартфон, айфон или таблет. При всички положения, ще се наложи да регистрирате данните си, така че бъдете готови за тези стъпки.

Ако вече сте създали своя акаунт, може да се наложи да го активирате. Най-често букмейкърите изпращат писмо на електронната ви поща, което съдържа активационен линк. Натискайки този бутон, ще можете да влизате в системата, като впишете вашето потребителско име и парола.

Няколко думи в заключение

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Реклама
Реклама
Реклама