Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14492150 www.bgdnes.bg

4 причини да направим своята Sportingwin регистрация advertorial icon

Sportingwin е един от най-новите сайтове за спортни залози в България. На този етап вече има много пълнолетни играчи, които отвориха акаунти в онлайн платформата и залагат на множество спортни събития. Какво провокира големия интерес към Спортингуин, ще разберете от тази статия, в която ще дадем 4 причини да се регистрирате в сайта и да се възползвате от предложенията му.

Бонус при регистрация в Sportingwin

Всеки нов клиент може да вземе бонус при Sportingwin регистрация, като за целта, е нужно да извърши депозит в игралната си сметка. Играчът може да грабне до 200 лева за спорт и да се забавлява като избере някое от множеството събития. На негово разположение са различни видове спортове, сред които футбол, баскетбол, тенис на корт, хокей на лед, бокс и много други.

За да получите начален бонус, е нужно да се регистрирате в системата, а след това да извършите вашия първи депозит. По този начин премията ще се начисли автоматично в акаунта ви и ще може да я използвате. Разбира се, не забравяйте да прочетете условията за усвояване и разиграване.

Специална „Pinnacle” секция със залози

Ако се регистрирате в Sportingwin ще получите лесен достъп за игра при букмейкъра Pinnacle, който предлага високи коефициенти за спортните състезания. С други думи получавате два сайта в един и можете да избирате от множество спортове. В специалния Пинакъл раздел ще откриете редица събития от цял свят, сред които най-популярните спортни първенства и турнири.

И, тъй като Pinnacle нямат официален лиценз в България, е повече от добре за играчите, че Спортингуин им предоставят възможност да се докоснат до предложенията на този сайт и да ги опознаят отблизо. Естествено, печалбите се изплащат бързо благодарение на различните методи.

eSports раздел в Sportingwin

Разделът за електронни спортове в Sportingwin е много изчерпателен. В него ще намерите най-известните eSports турнири, на които можете да залагате. Не на последно място се предоставят състезания на най-популярните компютърни игри като CS:GO, League of Legends, DOTA 2, FIFA и още десетки други. Коефициентите и тук са високи, както всеки играч ще се увери с очите си.

В секцията с електронни спортове често се добавят нови надпревари, така че привържениците на този тип залози със сигурност няма да скучаят. За тях са добавени най-големите световни турнири, на които могат да се насладят. Това е и поводът да прибавим и тази причина за регистрация в сайта.

Високи коефициенти

Спортингуин предлагат коефициенти над средното ниво за България. Те важат както за мачовете, на които може да заложите, преди да стартират, така и за тези на живо. Да, тук е важно да напишем, че можете да залагате на живо, както ще видите в този линк, където сме писали повече по темата.

На разположение са и голям брой пазари, които допълнително увеличават ставките. Има маркети за резултат на полувреме, точен брой голове, под / над брой голове, хендикап и още наистина много. Ето защо, ако търсите високи коефициенти за спорт – Sportingwin е едно добро място.

Заключителни думи

 Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама