Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14496099 www.bgdnes.bg

Страхотно! "Златният Орфей" се ЗАВРЪЩА

Стефка Берова пак се качва на сцената

Ще бъде като турне с най-известните звезди и песни от конкурса

"Златният Орфей" се завръща!

Този път под формата на турне, в което ще участват звездите от легендарния конкурс, което ще протече под мотото: "Мелодия на годината се завръща".

В турнето участие ще вземат: Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Милена Славова, "Трамвай номер 4", Христо Кидиков, а специален гост е Димитър Туджаров-Шкумбата. Турнето ще обиколи над 20 града в България, а финалът ще е с грандиозен концерт в зала 1 на НДК.

Реклама

Песните, които големите звезди на естрадата ще изпълнят, ще са от времето на "Златният Орфей" и са любими на не едно и две поколения.

В шоуто ще участва и невероятната Стефка Берова, която се връща от Италия, където напоследък живее. Освен в "Орфея" знаменитата певица идва, за да се включи заедно с талантливия изпълнител Владислав Славов и в кампания за безопасно шофиране в страната.

Двамата артисти събраха сили, за да направят нова версия на хитовата песен "Шофьорите са като ято", която да засили посланието за необходимостта от отговорно шофиране.

Песента, която оригинално е от 70-те години на миналия век, беше начало на предаването "Хора, пътища, автомобили" 40 години, което е неизменна част от програма "Хоризонт" на БНР.

"Към песента ще бъде заснет и видеоклип, който ще включва сцени на безотговорно шофиране, които да помогнат на зрителите да осъзнаят опасностите и последиците от такова поведение на пътя", сподели певицата.

Четете още

Нов скандал със "Златният Орфей"

Нов скандал със "Златният Орфей"

Дариана Генова, вдовица на бащата на "Златният Орфей": Генко подаде ръка на Евгени Минчев и Ники Кънчев

Дариана Генова, вдовица на бащата на "Златният Орфей": Генко подаде ръка на Евгени Минчев и Ники Кънчев

Реклама
Реклама
Реклама