Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14497776 www.bgdnes.bg

Благо Джизъса потвърди развода: Така или иначе не съм с тази жена!

Победителят в "Сървайвър" Благой Георгиев за първи път проговори за раздялата със съпругата си Полина. Тя обяви, че е решила да се разведе, докато бившият футболист още участваше в риалитито в Доминиканската република.

"Не съм с тази жена, така или иначе. Бях с халка в играта по време на играта, да", лаконичен бе Благо, който гостува "Шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. 

Реклама

"В "Сървайвър" не се задава въпроса "Как си?", то е ясно, че сме зле. Първото, което направих като се прибрах, е да ям всичко наведнъж. Бях поръчал на майка ми пълнени чушки с ориз. Всичко правих заради децата си, за да не ги изложа тях. Като се върнах, никой не знаеше кой е спечелил. Бяха супер щастливи, даже се разплакаха. Това е по-хубаво, отколкото да спечелиш Шампионската лига, защото там си с отбор, а тук си сам", каза Благо. 

"Като свърши финалът, отидохме в хотела. Голяма спалня! Аз се изкъпах, взех си раничката и си легнах на пода. Чак след 15 минути се сетих, че има легло. Превъртяхме играта. Аз се върнах отслабнал с 14 килограма, като футболист не съм бил толкова. Много ги обичам всички. С Жорката Валентинов показахме, че каквото и да се случи в реалния живот, всеки може да прости и да продължи напред. Той го доказа. Успокоявах го, давах му съвети. Още не мога да свикна с нормалния живот, бях свикнал със звездите. Когато минават гущери и тарантули покрай мен, страх нямаше вече. Миех си зъбите с пепел от огъня, за да остават бели", призна Джизъса. Той обяви и новината, че вече има и чисто нови зъби след дентална интервенция тези дни. 

Благо показа, че си е татуирал си е надписа "Сървайвър" на дланта. Той подари на Цитиридис скъсаните си шорти, които Татяна му е прала на острова. Фолкпевицата лично се появи с леген в шоуто, за да му ги изпере отново. 

Стана ясно, че Слави Трифонов е измислил прякора Джизъса на Благой Георгиев.

"Не си харесвам прякора Джизъса изобщо. Измисли ми го твоя колега, който беше преди теб тук. От там дойде. Не ме кефи", каза победителят на "Сървайвър". За финал той призна, че няма никакво намерение да ходи на море това лято.

Четете още

БОМБА! Бившата на Джизъса с любовник в Гърция?

БОМБА! Бившата на Джизъса с любовник в Гърция?

Благо е най-старият победител в "Сървайвър"

Благо е най-старият победител в "Сървайвър"

Уредена ли е победата на Благой Георгиев в "Сървайвър"?

Уредена ли е победата на Благой Георгиев в "Сървайвър"?

Ванко 1: Дъщеря ми не е гадже с Благой Георгиев

Ванко 1: Дъщеря ми не е гадже с Благой Георгиев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама