Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14514773 www.bgdnes.bg

Победителят от "Капките" не може да кара

Нямам книжка за кола и няма и да имам скоро

Жената на Владо Михайлов от "Капките" ще го вози с наградата

Красивата жена на музиканта Владо Михайлов - Михаела, ще го вози в новата кола, която изпълнителят си спечели като победител в "Като две капки вода", научи "България Днес. Причината е проста - шампионът имитатор не може да кара и няма време да вземе такава.

Песента, с която Михайлов грабна победата в 11-ото издание на шоуто, бе "Болката отляво" на Васил Найденов. Още в началото на предаването водещият Герасим Георгиев-Геро направи интересна прогноза, която се сбъдна. Тогава актьорът отбеляза, че всеки финалист, който имитира Кеца, печели предаването и си тръгва с голямата награда - лек автомобил. Поне това показвала досега статистиката, а победата на Владо доказа правотата на думите му.

Реклама

Михайлов изпя култовия хит на Васил Найденов "Болката отляво" и с това отвя Керана, която завърши втора. Трети стана Тома, а четвърта - Дара Екимова. Самият Васил Найденов и авторът на музиката към песента - Стефан Димитров, бяха сред публиката в шоуто и бурно аплодираха изпълнението на Михайлов. Освен колата музикантът си тръгва и с обещание за песен, която ще му напише съпругът на Богдана Карадочева - Стефан.

"Щастлив и благодарен съм, но нямам книжка", засмя се Владо след края на финала, като допълни, че скоро не вижда и как ще му се случи, защото нямал време да я изкара. Междувременно втората му жена Михаела ще му е шофьор и превозвач. Михаела също е музикант, а в момента семейството се готви за бала на големия им син - Живко. Той се занимава с компютърен дизайн и ще кандидатства с това. Второто дете на победителя - дъщерята Мая, е по-малка с две години от Живко, но и тя вече пее в постановки към Софийската опера. И двете деца на Михайлов са от първия му брак с американка. Третото е плод на любовта му с красивата Михаела. Велизар е на 12 години и също е артистична натура. Той пък игра в сериала "Братя" и влезе в ролята на малкия Драго. Ходи на уроци по китара и също е много музикален.

Михаела и Владо се влюбват от пръв поглед и досега нито веднъж не са имали големи скандали. Актьорът не крие, че гастролира в различни жанрове, защото жена му се грижи за всичко останало и във всички житейски изпитания винаги е плътно до него и го подкрепя.

Четете още

ОЧАКВАНО! Владо Михайлов спечели "Капките"

ОЧАКВАНО! Владо Михайлов спечели "Капките"

ЩАСТЛИВ КРАЙ! Рачков се подмазва на Веско Маринов, загърбва скандалите

ЩАСТЛИВ КРАЙ! Рачков се подмазва на Веско Маринов, загърбва скандалите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама