Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14516421 www.bgdnes.bg

"Мисис България" Манита Вартан РАЗКРИ в Черешката, че е била малтретирана!

"Ние тук май всички сме се събрали малтретирани деца, нали?". Това каза в новия сезон в "Черешката на тортата" по Нова тв - "Мисис България 2022" Манита Вартан.

Красавицата отговори на спомен от футболиста Велислав Вуцов, който сподели, че баба му като бил малък не го пускала да стане от масата, ако не изяде супата. "И ми викаше, че ще ми я изсипе във врата", с усмивка сподели Вуцов.

Реклама

Думите му поде и Деси Цонева, която и днес използва подобни "агресивни думички", когато иска синът й да си изяде манджата. "Тогава веднага се включва мъжът ми и казва: "Ей, не така, не така, не го карай", сподели Деси.

"А на вас някой изсипвал ли ви е храна във врата, ама наистина?", попита и Миската.

Иначе тази седмица сили в кухнята мерят освен Манита Вартан, певицата Катя Близнакова,  чаровният актьор от хитовите сериали на NOVA “Много мой човек“ и „Братя“ Калоян Катинчаров и футболният треньор Вили Вуцов.

Старт на кулинарната седмица даде "Mисис България 2022" Манита Вартан. Дебютантката в предаването включи кулинарната машина на времето и се върна към арменските си корени, приготвяйки за гостите ястия от местната кухня. Мантъ, хоровац и гата са част от гозбите с богата история в пищното меню, с което Мани опита да разбие клишето, че красивите жени не могат да бъдат страхотни домакини. 

През цялото време на представянето на Манита, като най-голямото мръкнало се прояви певицата Катя Близнакова. "Аз пиле не ям, не ям и жито", изкапризничи Катя.

Музикално изпълнение на дъщерята на Вартан обаче разплака всички. Красивото момиченце изпълни песента на Емил Димитров - "Моя страна, моя България".

Накрая всички дадоха десятки, с изключение на Катя Близнакова. 39 бяха общите точки.

Четете още

Нова кошмарна измама с шеф Манчев

Нова кошмарна измама с шеф Манчев

Шеф Манчев скочи на Виктор Ангелов

Шеф Манчев скочи на Виктор Ангелов

Реклама
Реклама
Реклама