Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14522512 www.bgdnes.bg

НАВРЪХ 24 МАЙ! Победителката в "Гласът на България" Жаклин Таракчи е абитуриентка

Навръх 24 май

12 години Жаклин Таракчи завършва с пълно отличие

Красивата Жаклин Таракчи се прощава с училището!

Победителката в "Гласът на България" празнува своя абитуриентски бал навръх 24 май със семейството и най-близките си роднини и приятели, а два дни по-късно ще брои отново до 12 с любимия си клас. Изпращането в школото минава на 12 май и ученическата скамейка вече е мил спомен за Жаки.

Таракчи отбелязва и своеобразен рекорд - тя завършва с пълно отличие от 6.00 абсолютно всяка учебна година досега. Така е и в последния, 12-и клас. И то на фона на всички ангажименти, които й се струпват.

Реклама

"Мисля, че ми се получи, защото се справих с организацията на всичко. Сутрин бях на училище, следобед започваха репетициите за шоуто, а вечерта бе ефирът. Паралелно с това се подготвям за кандидатстудентски изпити по психология и организирам абитуриентския ми бал. Програмата е много динамична, но ми е хубаво и приповдигнато", споделя Жаки.

Тя е щастлива и от темата на матурата по български език и литература, а именно - съчинение по творбата на Петя Дубарова "Посвещение".

"Много се радвам, че една от двете български авторки се падна. Гледах филма за нея още като излезе и писах по нея с удоволствие", казва Жаклин.

По думите на красавицата с Николаос се усетили и се разбирали само с една дума.

"Тези 13 епизода минаха толкова бързо, надявам се да има още и занапред", споделя Таракчи.

Тази есен по Би Ти Ви предстои и юбилейният, десети сезон на "Гласът на България". Победителката в последния сезон на обичаното риалити няма търпение да проследи тазгодишната музикална надпревара и да стиска палци на бъдещите звезди на България.

Четете още

"Гласът на България" Жаклин Таракчи:  Сутрин съм на училище, следобед в шоуто на Цитиридис

"Гласът на България" Жаклин Таракчи: Сутрин съм на училище, следобед в шоуто на Цитиридис

Жаклин Таракчи е новата певица на Цитиридис

Жаклин Таракчи е новата певица на Цитиридис

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама