Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14523193 www.bgdnes.bg

БРАВО! Шеф Ангелов спасява болно дете

Участниците в "Hеlls Kitchen" и куп звезди помагат на малкия Лукас

Красивата тв синоптичка Ева Кикерезова в стилна черна рокля даде старта на благотворителната вечеря в известен столичен ресторант в понеделник вечер.

"Няма да спра да участвам в такива каузи про боно", каза Кикерезова, обръщайки се към 14-годишния Лукас от Враца, диагностициран с тежко генетично заболяване, и неговата майка Яна. С инициативата да събере необходимите 7400 лв. за закупуването на специална детска акумулаторна количка за страдащото от спинална мускулна атрофия момче се нагърби участникът в риалитито "Hells Kitchen" Виктор Ковачев. Неговата колежка от шоуто Соня Панова посрещаше ВИП гостите в качеството си на един от главните готвачи в ресторанта. Водещият на предаването - мастър шеф Виктор Ангелов, също се бръкна със солидна сума за малкия Лукас.

Реклама

Виктор Ковачев довери, че мечтата му е да открие приют за хора в неравностойно положение. Негови приятели предполагат, че той се е насочил към тези хуманни каузи заради факта, че е отраснал в семейство с баща алкохолик и съчувства на хората, сблъскали се с житейски трудности.

В мрежест тоалет, сякаш изплетен от фина рибарска мрежа, и на токове почти с височината на кокили блесна трансзвездата Елза Парини.

Заведението се бе погрижило БГ звездите, решили да пожертват различни суми за малкия Лукас, да опитат ястия не от "адската кухня", а от "райската". Менюто включваше няколко вида изискани бели вина, салата от няколко сорта домати със средиземноморски подправки и джоджен, талятели с рибена кайма и торта, топяща се в устата, за десерт. За болното момче пяха и танцуваха дует "Експоуз" и момичешката група "Тринити".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама