Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14538939 www.bgdnes.bg

След НЛО и "Депеш Мод" кацнаха в язовир "Студена"

Англичаните привлечени от магията на водоема 

Българската актриса Татяна Йолинска с главна роля в клипа 

След НЛО и легендарната група "Депеш Мод" кацна в пернишкия язовир "Студена".

Рокаджиите бяха привлечени от магнетичния водоем и заснеха клип към песента си Wagging Tongue (разклатен език в превод от английски), която е част от новия албум на бандата.

Клипът е заснет 3 години след като по думи на жители от пернишкото село Кладница НЛО кацна върху пресъхналия язовир. Тогава кладничаните споделиха пред "България Днес", че извънземните са се появили като светложълта светлина, а основният им кораб е бил охраняван от самолети, които са кръжали около него. Ситуацията се повторила няколко пъти и така била видяна от голям брой местни жители. Дълго време след случката хората живеят в страх от извънземни и се кръстят по три пъти, минавайки край водоема. Десетки свидетели разказват, че нашествениците се появявали и през деня, но не били точно извънземни, а други страховити същества.

Реклама

В клипа на британците, който излезе през март тази година, няма и намек за появата на НЛО, но за сметка на това има силно българско присъствие. В главната роля участва родната ни актриса Татяна Йолинска.

"Ролята в клипа на "Депеш Мод" получих съвсем случайно. Не е имало отворен кастинг, а ме избраха през агенция, с която работя. Не знам как са се спрели точно на мен и какви са били критериите им", сподели пред "България Днес" Йолинска.

Актрисата разказа, че по време на снимките се запознала с много интересни хора - половината екип бил от България, другата половина от Англия, а партньорът й в мъжката главна роля също бил англичанин.

"Преживяването беше много забавно. Единия ден снимахме в студио, а на другия отидохме до язовира. Беше ужасяващо студено. Мислех, че ще умра от студ, но екипът бяха много грижовни, реагираха веднага, завиваха ни, сушиха ни и ни даваха лекарства, за да не се разболеем", каза още пред вестника Татяна.

Четете още

Роден певец с кавър на "Депеш Мод"

Роден певец с кавър на "Депеш Мод"

Вижте как се пълни язовир Студена (видео)
Вижте как се пълни язовир Студена (видео)

Вижте как се пълни язовир Студена (видео)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама