Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14539012 www.bgdnes.bg

Боно от "Ю Ту" двойник на Илиян Киряков!

Като две капки вода

Наистина имаме общи черти, но гениалният вокалист повече прилича на баща ми Иван, казва героят от САЩ '94

Футболната легенда на България Илиян Киряков и гениалният рок музикант Боно Вокс от "Ю Ту" са като две капки вода!

Реклама

Ирландският вокалист беше сниман с шалче на "Наполи" на тържествата за шампионската титла на неаполитанците и невероятната прилика изуми български поклонници на спорта и музиката. В прошарената коса и брада на Боно преобладава червеникав нюанс.

Огнената прическа на Илиян беше негов отличителен белег по време на футболната му кариера. Сега също се забелязва отдалеч, когато Киряков не е подстриган съвсем късо. Излъчването и формата на лицето на двамата двойници много си приличат. Със сигурност, ако вокалистът на "Ю Ту" се разходи във Велико Търново, ще го спират за автограф. И то от любители на футбола, които са гледали Кирячето по време лудото американско лято на 1994 г. и са се объркали от приликата.

"Да, наистина си приличаме." Това потвърди и самият Илиян Киряков, след като получи от репортер на "България Днес" снимката на Боно Вокс, която публикуваме. "Но Боно прилича още повече на покойния ми баща Иван, Бог да го прости. Приятно е да имам нещо общо с толкова велик музикант. Днес е ден на големи емоции, защото синът ми Илиян-младши е абитуриент и съм настроен празнично. Обичам музиката на "Ю Ту" и гласът на вокалиста им. Аз много добре знам кой е Боно, но дали той знае за мен... Възможно е да ме познава, защото е ирландец, а аз играх няколко години на Острова, и то на добро ниво."

Любопитното е, че Илиян Киряков завърза приятелство с друг британец, който шеметно проби в шоубизнеса - Вини Джоунс.

Безкомпромисният защитник от Уелс стана актьор след края на футболната си кариера и направи запомнящи се роли в киното. Вини Джоунс участва и в българското риалити шоу "Къртицата" през 2014 г, където се засече с Киряков и двамата много си допаднаха. Накрая на шоуто Вини дори покани Илиян на гости в дома си в Лос Анджелис. "Това, на което ме е налучил животът, е, че всеки герой има своите трудни мигове - сподели тогава Джоунс. - Илиян, имаш моето уважение. Затова каня теб, съпругата ти и децата ти в Лос Анджелис, в моята къща. За един ден ще бъдеш треньор на отбора, който ръководя. В мое лице винаги ще имаш приятел."

Дали Вини Джоунс и Илиян Киряков ще отидат заедно на концерт на Боно и "Ю Ту"? Защо не?! Животът често поднася изненади!

Четете още

Героят от САЩ `94 Илиян Киряков стана дядо

Героят от САЩ `94 Илиян Киряков стана дядо

Илиян Киряков се ядосва за отпадането на Германия

Илиян Киряков се ядосва за отпадането на Германия

Реклама
Реклама
Реклама