Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14556820 www.bgdnes.bg

Христо Мутафчиев иска да забрани социалните мрежи, разкри кога е бил на дъното

Христо Мутафчиев иска да забрани социалните мрежи! Председателят на Съюза на артистите не понася клюкарстването и "трапезните анализатори". 

"Обществото се изгражда от личности. Бих забранил социалните мрежи, там са трапезни анализатори. Аз нямам време да се занимавам с такива хора, обсъждащи великите сили, свалящи Путин, Байдън и т.н.", каза Мутафчиев пред Мон Дьо по "Нова".

Реклама

Големият актьор се върна към най-тежките моменти в живота си. Мутафчиев получи инсулт преди повече от 10 години и е благодарен на Господ за втория шанс.

"Аз стигнах дъното, когато получих инсулт. И след това започнах да скачам по-високо - казва Мутафчиев. - Имаше един отвратителен момент. След операцията лежах в едно легло, до ушите бях в памперси. Лежа абсолютно безпомощно. В един момент се появи една санитарка, запретна ръкави, обърна ме наобратно. Почна да ми сменя каквото трябва. Тогава си казах: "Ти си Христо Мутафчиев, не можеш да си позволиш това да се повтори! Ти трябва да се махнеш оттука, да станеш от леглото!". Научих, че няма да се дам толкова лесно. Научих кои са ми приятелите. Разбрах, че семейството ми е непоклатимо. Последно плаках през 2011 г., когато бях в болницата на 4-ти километър."

Според Мутафчиев неговото поколение е останало излъгано след промените. "Нашето поколение бе зверски излъгано. Ние като излъгани не можем да имаме доверие вече. Повярвахме на хора с лични цели и амбиции. Отново позволяваме на някой да мисли вместо нас. Деня за размисъл при нас е след изборите. Казваме си "Е, сега какво пак стана?", казва шефът на артистите. 

Четете още

ЛОШО! Христо Мутафчиев не го вдига

ЛОШО! Христо Мутафчиев не го вдига

Христо Мутафчиев пред "България Днес": Унизяват хората с ТЕЛК!

Христо Мутафчиев пред "България Днес": Унизяват хората с ТЕЛК!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама