Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14558678 www.bgdnes.bg

Победителката от "Ергенът" СКОЧИ срещу бременните

Голям злобен скандал 

Господ наказва тези жени, които изоставят кучетата си заради бебета, категорична е Валерия

В пореден голям скандал се забърка победителката от "Ергенът" Валерия. Видната кучелюбка скочи остро на бременни жени, които изоставят палетата си, щом са в очакване на рожба.

Реклама

"Наскоро една мацка ми писа дали мога да й взема кучето, защото щяла да ражда. Отговорих й, че няма да го направя, защото в един момент сигурно ще ме помоли да й гледам детето. Ако можеш да изоставиш куче, което е на 12-13 години и довчера си му викала "маме, много те обичам", някой ден ще изоставиш и детето си по същия начин", категорична е Валерия.

Победителката от втория сезон на "Ергенът" е на мнение, че Господ ще накаже всички жени, които изоставят кучетата си заради бъдещите им деца.

"Когато си бременна и искаш да си оставиш кучето, Господ ще те накаже. Какъв родител може да бъдеш и как ще се грижиш за детето си, след като можеш да захвърлиш с лека ръка живо същество. Няма как да бъда спокойна, че ти, детето и семейството ти ще бъдете здрави, когато си изхвърлил животно навън с ясната представа, че след няколко часа или дни то ще бъде размазано от кола или нещо друго", категорично заяви моделката Валерия, която наскоро отпразнува 25-ия си рожден ден.

Мацката от години се грижи за бездомни кучета. В национален ефир тя сподели, че дължи сериозна сума на най-различни приюти. Според запознати тя влиза в "Ергенът" именно с каузата да накара хората да спасяват палетата.

Четете още

Ергенът каза как и защо е избрал Валерия

Ергенът каза как и защо е избрал Валерия

Победителката в "Ергенът" Валерия празнува ЧРД с кучета, по-късно се показа с Евгени на парти

Победителката в "Ергенът" Валерия празнува ЧРД с кучета, по-късно се показа с Евгени на парти

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама