Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14563871 www.bgdnes.bg

Кой са най-сексапилните българки

Българките се свалят като едни от най-красивите жени в света. Въпреки че няколко част от топ хубавиците ни са тунинговани, има и такива, които не се подлагат на корекции и залагат на естественото си излъчване.

Николета Лозанова

Звездата на Николета изгря преди близо 20 години. През 2006 г. става „Плеймейт на годината“ на списание "Плейбой". Оттогава НиЛо става все по-секси и по-секси. Въпреки има редица корекции - гърди, лице и т.н, Лозанова неслучайно е считана за секссимвол номер 1 в България. А най-големият късметлия е резервата на "Левски" Ники Михайлов, който всяка вечер си ляга до нея.

Реклама

Диляна Попова

Бившата половинка на Асен Блатечки е примерът, че една жена може да е гореща и без операции. 

Диляна Попова винаги е държала на естествената красота. Моделката, която се изявява и като актриса, е една от най-яките мацки у нас и блян за много мъже.

Дара

Секси богиня! Така е определяна Дара от мнозина. Менторката в "Гласът на България" с всяка изминала година става все гореща.

Певицата също няма операции, но пък Бог я е дарил с чудовищно голям бюст, за когато Дара редовно загатва и само открехва завесата.

Жанета Осипова

Блондинката също е на мнение, че операции не са нужни. Особено, ако имате нейната фигура и излъчване.

Жанета е напълно натурална, пищна и много гореща.

Славена Вътова

Брюнетката е родила две деца, но изглежда зашеметяващо. Е, за това спомага и силиконът, който наля преди година и нещо. Но плочките на корема не са изваяни с операция. На всичкото отгоре Вътова може да готви, при това вкусно.

Реклама
Реклама
Реклама