Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14566736 www.bgdnes.bg

Секссимволът на Военния театър Влади Матеев показа гаджето

Никол Трендафилова взе "Аскеер" и целуна гаджето си

Ето го гаджето на секссимвола на Военния театър Владимир Матеев. Това е Никол Трендафилова, която само преди дни взе "Аскеер" за костюмография в постановката "Леонс и Лена".

Красавицата е завършила НАТФИЗ преди по-малко от три години в специалност "Сценичен и екранен дизайн" в класа на Марина Райчинова. Преди два месеца тя получи и първата си номинация "Икар" в категория "Дебют" за сценографията на "Момчето от последния чин".
"Много съм щастлива, не го очаквах", каза Никол, а малко по-късно целуна гаджето си Влади Матеев.

Реклама


Ученикът на проф. Иван Добчев е обявен за новия секссимвол в театъра. Матеев вече обра овациите в постановката "Мизантроп" в Театъра на армията, където е част от трупата. Влади често може да бъде видян в реклами, участва и в един пълнометражен филм. За себе си казва, че е суетен, но момичетата повече са впечатлени от магнетичния му поглед и ярко присъствие на сцената. Матеев пише и поезия, но е ограничил кръга от приятели, които виждат творбите му.


Миналата година актьорът бе щракнат в общ кадър с холивудската бг звезда Мария Бакалова и зяпачи побързаха да обявят, че двамата са гаджета. Тогава Мария замълча, като сподели, че в България се е виждала само с приятели от студентските години.


"Още преди НАТФИЗ познавам Мария, имаме общи приятели в Бургас, аз съм оттам. От 8 или 9 клас се знаем. В академията се сближихме, защото попаднахме в класа на проф. Иван Добчев, но не сме гаджета. Тя е чудесен човек и не е загубила човечността, която носеше. Иначе блясъкът, който Холивуд носи в себе си, го виждаме по снимки и ревюта, но извън това Бакалова е същата", сподели Влади Матеев за Мария Бакалова.




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама