Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14575313 www.bgdnes.bg

Защо го направи? Крисия наду джуките с хиалурон

Стана кифла

Младата изпълнителка все повече замязва на чалга дива

На истинска кифла заприлича Крисия. Считаната едно време за дете чудо на родната музика наду джуките си с хиалурон, разбра "България Днес". Въпреки че е едва 18-годишна, разградската изпълнителка вече има корекции по лицето си.

Самата Крисия се похвали, че е увеличила значително устните си. Певицата публикува кадър, от който ясно това си личи. След инжекцията джуките на Крисия са пухкави и огромни.

Реклама

"Защо разваляш лицето си. Бъди истинска, а не тунингована", пишат част от феновете на изпълнителката, която заедно с виртуозите Хасан и Ибрахим спечели второ място на детската "Евровизия" преди години.

Какво кара Крисия да си надуе джуките, остава мистерия. Тя не споделя отговора на въпроса, който си задават всички нейни почитатели. Според един младата певица иска да е по-секси пред гаджето си. Според други Крисия е тръгнала към чалга средите и иска да бъде конкуренция не само по певчески данни, а и по излъчване на колежките си от попфолк средите.

Само преди дни "България Днес" ви показа как Крисия пуфка цигари, макар и електронни, по време на разходка из София. Преди време пък се заговори, че певицата се е наблъсквала и със силикон. Тогава обаче младата изпълнителката отрече това.

Реклама

Четете още

Крисия тръгна по дискотеки

Крисия тръгна по дискотеки

Крисия събира тен на терасата

Крисия събира тен на терасата

Реклама
Реклама
Реклама