Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14583941 www.bgdnes.bg

Тита се обясни в любов на Слави: Той е идеалният мъж!

  • Тита върна Дългия на сцената
  • Харесвам Трифонов от малка, сега си имам ново гадже, казва певицата

"Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала, още от малка. Така че толкова се зарадвах, когато разбрах, че нашият дует все пак ще се получи." Това сподели през смях сексапилната Тита, която взриви мрежата, след като вчера вечерта пусна поредния си хит в дует с Дългия.

Реклама

"Аз съм бивш певец, но по инерция продължавам да правя някакви неща... Че и някакви хора ми се връзват на акъла", от своя страна обясни Слави Трифонов новото си парче.

Клипът наистина бе изненадващ, след като в него се включиха трима много популярни изпълнители. Азис, Миро и Тото от "СкандаУ" участват в песента "Демон", като се включват само в припева.

В музикалните среди се говори, че Слави е направил песен с Тита, за да отмъсти на бившия си дуетен партньор Криско, с който се скарали. Тита беше в лейбъла на Криско, след което се изпокараха и всеки продължи самостоятелно.

Освен новата песен около певицата има и ново гадже, което я обсипва с букети и цветя.

След раздялата си с ММА боеца Недко Николов Тита се похвали, че пак е влюбена. Тя е изтрила всичко, свързано с бившия, за когото се говореше, че е агресивен и налита на бой на колегите и феновете й.

"Досега пазех мълчание, защото обичам да се държа на положение, както приляга на една дама, която не влиза в обяснителен режим. През последните години много хора ми се качиха на главата, защото им дадох поле за изява. Продължавам напред и вече много ще внимавам какви хора допускам в личното си пространство", сподели блондинката.

За свое негативно качество тя определя "изтриването като с гъба на хора от живота й, които й вредят".

Реклама

"Забравям, че някои хора са съществували. Това не знам дали е добро или лошо. Но с това изтривам не само лошите спомени, а и хубавите - все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че почти не си спомням, честно казано, смее се красавицата с пищен бюст.

Тита е категорична и че няма да спре да пее попфолк, въпреки че последните й парчета не се радват на популярността на тези, които бяха в поп стила.

Четете още

Тита с огромна гривна и "още нещо"

Тита с огромна гривна и "още нещо"

Тита призна за гаджето

Тита призна за гаджето

Реклама
Реклама
Реклама