Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14592178 www.bgdnes.bg

Ралица от "Игри на волята" е абсолютен ШАМПИОН по културизъм

Отдава се на заслужена почивка 

Здравата блондинка отвя конкуренцията на балканско първенство в Сърбия 

Здравата и сексапилна Ралица от "Игри на волята" стана абсолютен шампион по културизъм!

Блондинката с перфектно изваяно тяло и плочки на корема завоюва първо място в категория до 164 см на балканска надпревара в сръбския град Княжевац. Ралица Кашинова става абсолютен шампион и в категория "Бикини фитнес", като мери сили със състезателки от Сърбия и Босна и Херцеговина. Наред с този успех на Кашинова й подаряват и про карта, която е изключително важна за участието в световни състезания и развиването в културизма.

Блондинката спечели мнозина с участието си в "Игри на волята", където стигна почти до финала и беше една от най-добрите на арената на битките. Девойката впечатли и с това, че не участваше в интриги, което се понрави на телевизионните зрители.

Реклама

"Завършихме сезона успешно. Щастлива съм, че за втори път печеля про карта на международна сцена, придружена с абсолютна титла. Сега се отдавам на заслужена почивка. Момичетата от отбора ни да му мислят. Следващата ми цел е именно те да бъдат на моето място. И силно вярвам", сподели щастливата победителка.

"Баща ми е борец, сестра ми също, нямаше как да не се занимавам със спорт. Всичко започна на шега като хоби, но през последните години се реализирам професионално във фитнеса", каза преди време пред "България Днес" родената в Самоков блондинка.

Признава, че никога не е имала проблем с теглото, преди да се захване с фитнеса. Тренирала е волейбол, баскетбол, а голямата й любов към спорта се заражда преди повече от 10 години.

"От 2016 година съм състезател в категория "Бикини фитнес". Обръщайки се назад към пътя, по който преминах, се чувствам удовлетворена и щастлива от това, което успях да постигна", обобщава Кашинова.

Четете още

Сексбомба от "Игри на волята" става певица

Сексбомба от "Игри на волята" става певица

Ралица от "Игри на волята"стяга сватба

Ралица от "Игри на волята"стяга сватба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама