Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14600690 www.bgdnes.bg

Азис младее с месо и риба, НЕ ПИПА алкохол

Кралят на попфолка отслабва и се превръща в космат мачо

Кралят на попфолка Азис е като отлежалото вино - с годините става все по-добър. 45-годишният ромски славей претърпя огромна трансформация и от гей се превърна в космат и напомпан мачо.

Като дете Васил Боянов, както е истинското име на звездата, е на пръв поглед съвсем обикновено леко пълничко момче. В тийнейджърските години започва да крои планове как да се превърне в една от най-големите звезди в България, въпреки че му се налага няколко години да живее в Германия и да разхожда кучета.

Реклама

Славата започва да застига Азис в края на 90-те години, но тогава никой не подозира за бъдещия му скандален имидж. По това време Васко започва дългогодишната си битка с излишните килограми. Малко по-късно звездата изгрява пред публиката с образа си на закръглен травестит и бързо скандализира обществото. "Аз съм гей, дебел и циганин", казва Азис, който по-късно се срамува от външния си вид в началото на своята кариера. "Съжалявам, че съм си позволявал да изглеждам по този нелеп начин. Съжалявам, че съм имал самочувствието да изглеждам по този начин. Срам ме е! Може би съм се забавлявал, но не съм имал избор тогава", казва кралят на попфолка.

Постепенно Азис започва да прилича на мъж и феновете бързо свикват с новата му визия. Започва да прави корекции по тялото си, а популярността му не спира да расте. Чалга звездата коригира скулите си, носа, слага си имплант в брадата и си прибира ушите. Преди време Азис сам направи сравнение със себе си като 15- и 35-годишен. "Обръщайки се назад, виждам,че времето не е оставило никакви грозни следи по лицето ми! - хвали се Васко. - Дори напротив,станал съм като отлежалото вино. За двадесет години без кой знае каква външна намеса съм си останал почти същият! Слава Богу,че съм запазил гените си."

Говори се, че има и други корекции, като увеличаване на половия член, уголемяване на гърдите и липосукция. Брадата и окосмението по тялото стават негова запазена марка и образът на гей остава завинаги в историята. Азис става мускулест и космат мачо, а борбата с излишните килограми започва да дава резултати.

От повече от десетилетие певецът е редовен посетител във фитнес залата, като работи с най-добрите инструктори и диетолози. Постепенно тялото му се извайва и вече все по-трудно се асоциира с определението "дебел". Кралят на попфолка започва да спазва стриктна диета и режим, които разкри пред своята приятелка Гала. "Храня се много здравословно. Премахнах изцяло въглехидратите от диетата си. Похапвам само месо, риба, домати, краставици. И млечните продукти също ги махнах", казва ромският славей.

Чалга иконата е заклет враг на алкохола, което също помага за добрата му форма. "Алкохол не приемам. Не ми се е случвало досега да седна на обяд и да си поръчам чаша вино или пък на вечеря", казва певецът.

Реклама

Спортът и сънят също са изключително важна част от режима на изпълнителя. С годините Азис се напомпва с мускули въпреки твърденията му, че не вдига тежести във фитнеса. Когато пътува, ромският славей е принуден да спи по коли, хотели и летища, което го изтощава.

"Животът ми преминава в спане в коли, летища и хотели, от които трябва да се тича към концертната зала - казва Азис. - После обратно към България за ден, два и отново на път. Не се оплаквам, споделям просто. Щастието винаги има две страни. Това е една от страните, които никой не вижда."

Любимецът на публиката си наваксва със съня, когато е у дома. Кралят на фолка ляга рано, а по обяд също си подремва. Преди това е направил задължителна 90-минутна тренировка във фитнеса.

"Лягам в 22,00 - 22,30 часа. Пускам си филм и на двадесетата минута започвам да дремя. В 23,00 часа вече спя. В 7,00 часа сутринта съм станал и пия кафе. Закусвам нещо малко - едно сварено яйце (понякога и без жълтък). Към 12,00 часа отивам на фитнес, тренирам, прибирам се вкъщи и отново спя. След това излизам, вечерям с приятели и пак се прибирам, ако не съм на работа", споделя ромският славей.

С добрата си форма Азис става и плодовит. Певецът признава, че има две деца, но не разкрива почти нищо за тях пред обществеността. По какъв точно начин са се родили и кои са истинските майки остава строго пазена тайна. "Трудно говоря за семейството си, особено за децата си. Най-хубавото нещо е да си родител - нито един успех не може да се сравни с това. Искам това да си остане за мен - информацията за моите деца да си остане за мен", споделя изпълнителят на "Хабиби" и "Напипай го".

Васко е известен с хомосексуалната си ориентация, но обожава жените и няма нищо против да опита да си легне с някоя. "Имам такива красиви приятелки, обожавам жените! Даже две мои приятелки са обещали да ми подарят секс с жена за първи път."

Азис е благодарен на Господ, че не е имал сериозни заболявания през годините. Все пак Краля има проблем, но той не е свързан с тялото му. Звездата страда от биполярно разтройство и често сменя настроенията си. "Аз съм човек с раздвоена самоличност, да не кажа и разтроена понякога, защото аз днес се чувствам един, следобед съм съвсем друг, а вечерта - зависи от хората, мога да съм трети. Това е тази биполярност, тази промяна в настроенията ми и според мен тя е причината за моите успехи", разкри наскоро Азис пред Би Ти Ви.

Звезден път

"Звезден път" е новата рубрика на  сайта bgdnes.bg в която ще върнем времето назад, за да ви покажем някои от най-популярните ни знаменитости в паметни моменти от техния живот. Очаквайте снимки и интересни истории, които няма да намерите на друго място.

Четете още

Азис обяви коя е НАЙ-КРАСИВАТА певица на Земята

Азис обяви коя е НАЙ-КРАСИВАТА певица на Земята

Азис показа с кой се чука за Великден в басейна

Азис показа с кой се чука за Великден в басейна

Реклама
Реклама
Реклама