Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14600763 www.bgdnes.bg

След раздялата с мъжа си Сузанита заживя с майка си

По-добре да е сама, отколкото нещастна, категорична е Шенай, която се разведе с Орхан Мурад

"Засега - без коментар. На Сузанита в момента изобщо не й се говори. При мен са с бебето и се гледаме", сподели майката на изпълнителката Сузанита - Шенай, и добави: "Дъщеря ми е над 18 и може сама да решава какво да прави! Добре е. Много й помагам, с каквото мога, заедно се справяме с всичко", казва за "България Днес" още майката на изпълнителката, която скоро се раздели с бащата на детето им Марк Славов.

Реклама

Двете дами и малкият им кавалер Матиас откраднаха кратки мигове в празничния първи юни на "Капана" в Пловдив. А "България Днес" стана "телефонен свидетел" на родителската радост на баба Шени и мама Сузи с първото самостоятелно хващане с ръчички на 6-месечното бебенце на певицата. "Ех, на баба златото! За първи път го прави! Вдига шишенцето, смее се и се кефи! Радва се, че вече може сам", ликува баба Шенай от първото "наздраве" на внучето си Матиас, и то точно в Деня на детето.

"Искам Сузи да е щастлива, защото беше свидетел на много изневери, напивания, алкохолизъм и затова не намери смисъла и щастието в тази връзка. И аз прощавах 19 години и нищо не спечелих, разделих се с баща й. Но ми минаха годините и младините", каза бившата жена на певеца Орхан Мурад, според която, когато остареем, по-трудно се доверяваме и намираме любов. Шенай е убедена, че ако човек не е щастлив, по-добре е да предприеме мерки навреме. "И да казваш, че заради децата го правиш, пак не е същото. Защото точно те не бива да растат в отровна среда, за да не стигнат след време също до алкохол и наркотици. Защото примерът, моделът на поведение, всичко идва от неразрешените проблеми между родителите", добавя вече щастливата Шени.

Макар и по трудния начин, тя е разбрала, че компромисите и извиненията не си заслужават, ако от самото начало нещата не вървят добре в семейството.

"Откакто се разведох, много неща при мен се промениха. В началото всеки е добър, обещава много и после идват разминаванията. А колко хора не са раждали деца, осиновяват и ги гледат по-добре от истинските им родители. Светът е малък и затова винаги може да се намери добър човек, който да иска да им бъде добър и грижовен родител", казва още баба Шени.

За жалост, доста хора живеят разделени, казва Шени

Четете още

Сузанита се премести в София

Сузанита се премести в София

Сузанита търси детегледачка, дъщерята на Орхан Мурад изнемогва САМА

Сузанита търси детегледачка, дъщерята на Орхан Мурад изнемогва САМА

Сузанита сама се грижи за бебето

Сузанита сама се грижи за бебето

Сузанита си търси апартамент в София

Сузанита си търси апартамент в София

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама