Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14611424 www.bgdnes.bg

Мълния! Фолкпевицата Теодора се развежда

Наранено сърце причина за раздялата между изпълнителката и Иво 

Фолкпевицата Теодора се развежда!

Изпълнителката, чието име изгря на музикалния небосклон преди 20-ина години, слага край на отношенията със съпруга си Иво.

Теодора индиректно потвърди слуха за раздялата им, като обяви, че доскорошният й мъж силно е наранил сърцето й. Не става ясно дали в ситуацията има замесен трети човек, или друга е причината за краха в отношенията им.

Реклама

Близо едно десетилетие фолкпевицата живееше в САЩ, но в края на миналата година се завърна у нас и още тогава се появиха информации, че Теодора и Иво са разделени. Заради живота отвъд океана и раждането на дъщеря си Мария изпълнителката напълно заряза кариерата си. Откакто е в България, отново пуска хитове и има изяви с микрофона.

"Липсваше ми кариерата. Аз съм певица, това ми е призванието. Да правя музика от толкова много километри, нямаше как да продължи дълго. Без контакт с публиката очи в очи все едно правех изкуство за самото изкуство, всичко се обезсмисляше", заяви преди време Теодора. И добавя: "Изкарах спокойна бременност и дадох цялото си време на първото си дете. Ако бях останала в България, сигурно много бързо след раждането щях да продължа с участията и нямаше да имам времето, което в Америка имах за Мария".

Бившият й съпруг Иво е българин, живеещ от много години в Америка, когото запознати описват като човек с добро финансово положение.

Реклама

Четете още

Теодора се връща след 10 години в САЩ

Теодора се връща след 10 години в САЩ

Теодора се завръща
Теодора се завръща

Теодора се завръща

Реклама
Реклама
Реклама