Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14614954 www.bgdnes.bg

Ивана с интимно признание: Не ставам за любовница

Попфолк звездата Ивана направи интимно признание и даде ценни съвети на младите момичета. Певицата разкрива, че не плаче за мъже и никога не си позволява да попадне в любовен триъгълник.

"Не мога да съм в ролята на любовница, да съм втората - каза Ивана в предаването "На кафе" по "Нова". - Или трябва да съм на първо място в живота на този човек или той няма да има място в моя. На някои им минават най-хубавите години от живота в чакане на подходящия човек. Трябва да даваш шансове, но не да губиш време във връзка, която нищо няма да ти донесе. Не съм стояла вкъщи и плакала. Аз съм горд човек и си тръгвам от такива връзка."

Реклама

Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" е разочарована от ценностите на повечето млади жени. "За повечете млади момичета днес приоритет е меркантилността. Да си хубава и нещата да ти се получат лесно. Образованието остава на заден план. Целите ни от преди и сега са малко по-различни. Преди нашите родители ни натискаха за работа, за образование. Сега не го виждам. Явно по-важното е да си с богат мъж със скъпи коли. Това ти дава един фалшив живот.", казва певицата.

Ивана съветва жените да не се правят на прекалено скромни, а да изискват от мъжа до себе си. 

"Аз съм от консервативно поколение, израснала съм в соца. Тогава ни учеха, че жената трябва да е тиха, скромна, да готви, да дава любов. Същото съм го виждала от майка ми, тя никога не смееше да  поиска нещо за себе си, важното е за нас да има. Винаги се оставяше на втори план. Повечето хора сме така: аз мога и без това. Защо да можеш? Една жена трябва да изисква, след като дава толкова много. Раздаваш цялата женска енергия на мъжа, те се зареждат от нас. Тогава защо да не поискаш време за себе си, да поискаш онази любов, която заслужаваш? Трябва да искаме специално отношение към нас жените, защото ние сме много специални и важни." 

Четете още

Ивана скочи на чалга колежките заради ДЖУКИ

Ивана скочи на чалга колежките заради ДЖУКИ

Ивана се бои за живота на близките си

Ивана се бои за живота на близките си

Реклама
Реклама